Így lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy tegnap lefeküdtem egy sráccal, ez volt a legelső.. amúgy pont tegnap kellett volna megjönnie ha pontosak akarunk lenni, de mindig szokott késni, nem ezen van a hangsúly. Nem volt nála gumi, nem védekeztünk, de nem élvezett belém, a legvégén ment el, amikor az utójáték volt...így mennyi az esélye annak, hogy terhes legyek? Most nagyon idegesítő amúgy...a hasam alatt amúgy fáj egy kicsit, szóval tényleg most kell majd megjönnie, de nagyon beparáztam...menjek el inkább, írassak egy esemény utánit orvossal vagy ha egyáltalán nem élvezett belém és a mensinek is most kell megjönnie, akkor nem kell aggódnom?

Jó, lehet szidni meg minden, hogy felelőtlen, stb..tudom, hibázunk..de SOS!

19l

2017. okt. 15. 15:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem tuti. Az majd akkor lesz ha a következő is megjön rendesen.
2017. okt. 16. 19:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Most van az ovulációm, akkor nincs gond?
2017. okt. 29. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Ha tényleg azt hiszed, hogy itt távolbalátó jósok írogatnak, akkor tessék:

Ne aggódj, biztosan nem vagy terhes.

De inkább aggódj, hogy legközelebb több eszed legyen, és ne feküdj le senkivel védekezés nélkül. Lehet, hogy nem vagy terhes, de attól még több fajta nemi betegséget simán begyűjthettél. A HIV vírusnak is elég egy alkalom.

Tudod, mennyibe fog kerülni a TB-nek, ha a felelőtlenségednek hála megfertőződtél? Sajnos akkor sem fogod megtudni, ha tényleg így jársz, mert ingyen fognak kezelni...

2017. okt. 30. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes nyugi. :)
2017. okt. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!