Lehetek ezaltal terhes?
Figyelt kérdés
A baratommal együtt voltam 2 evig de szakitottunk nem reg, elotte szexeltunk vedekezes nelkul (2ev alatt nem estem teherbe pedig csak igy szexeltunk, volt tervben a baba egy ideig) es hat 11 nap mulva meg is jott pontosan ugy ahogy kellett csak 2 napig vereztem es 3. meg a 4. nap csak barna volt meg hat szokott lenni hanyingerem, lehet erre esely? Parazok mert nem szeretnek pont most terhes lenni igy hogy egyedul vagyok mar, egyebkent 6 napig szokott lenni es mar az 5. napon sincs mar ugy semmi, azert mentunk szet mert pánikbeteg lettem mellette sokat szorongok is, meg amikor megjott azon a napont 3 gyógyszert vettem be 2 algopyrint meg 1 görcsoldót nospat, es a masodik nap is vettem be egy algopyrint mert nagyon fajt a fejem, sajnos sokat faj a fejem emiatt a szorongas miatt, es anyukam szerint a gyógyszerek is visszafoghattak a verzesemet, koszonom előre is a valaszokat2017. okt. 12. 20:47
1/3 anonim válasza:
Itt az ideje tesztet csinálni. Természetesen a védekezés nélküli szex eredményezhet tehességet.
2/3 anonim válasza:
Elvileg lehetsz, de ha 11 napra rá megjött, akkor nem valószínű. Azért csinálj tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!