Lehetek terhes ha, előjáték közben (nagyon az elején) véletlenül behatolt a párom?
Szinte azonnal kihuzta mert nem akarunk bajt, meg tenyleg nem szandekos volt, tulsagosan csusztam :D
Nem kesik meg a menzeszem, nem elvezett belem, tudom, hogy valojaban lehetetlen meg minden csak parázos vagyok. Nyugtassanak meg a tapasztaltabb nõk!
Az elozo kapcsolatomnal elofordult, hogy az egyuttletek felboritottak a ciklusom ezert aggodok, gyogyszert meg mivel eleg valószínűtlen nem nagyon szeretnek bevenni. Legkozelebb sokkal ovatosabb leszek utalok igy parazni
20L
Az elővaladék akkor tartalmazhat spermát ha az aktust megelőző időszakban (néhány óra)volt a fiúnak ejakulációja és nem tisztálkodott és nem pisilt egyszer sem utána.
Ha ez kizárható, akkor a teherbeesés esélye közelít a O%-hoz.
Nem vagyok rá büszke, de többször csináltuk már gumi nélkül, persze nem ment el bennem (már bogyót szedek hónapok óta), és nem lett baj, szerencsére. Szóval ennyitől nem lettél terhes, nyugi. Ne stresszelj, mert emiatt fog késni.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!