Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat, hogy egy hónapon...

Előfordulhat, hogy egy hónapon belül kétszer van peteérésem?

Figyelt kérdés
Hétvégén kellene megjönni,de olyan érzésem van,mint pé-kor,de az már volt kb.8 napja??
2008. okt. 21. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ez nem egy 2. PÉ, mert a ciklus 2. felében én is éreztem már olyat, mint félidőben. Eztcsak azóta érzem, mióta nagyon figyelem magam a baba-projekt érdekében... Lehet, hogy előtte is volt már...

Egyébként többen utólag ennek a szurkának tulajdonítják a beágyazódás érzését, nekem ez sajnos nem jött be, mert még nem vagyok babás, de neked drukkolok!

2008. okt. 21. 23:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Nemhiszem,hogy máskor is lett volna már ilyen,mert ilyen fájdalomra emlékeznék.

Én is reménykedem egyébként,hogy talán a beágyazódást érzem,de ez nem olyan "hasszúrka,meg ilyenek" mint amiket mindenki ír..

Reménykedem :) Köszi a választ!

2008. okt. 22. 07:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Miből gondoltad hogy már volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid? Ezt azért kérdem, mert én is azt hittem hogy kétszer volt peteérésem, de felvilágosítottak, hogy valószínű csak próbálkozott a szervezetem a peteéréssel, és valamikor a ciklus vége felé mensi előtt pont 14 nappal a ciklusom 22. napján volt a peteérésem. Így le is csúsztunk a babócáról, azóta mérem a hőmet, hidd el én nem hittem benne, de most már igen, ha a hőm fennmarad akkor volt peteérésem, drukkolok!
2008. okt. 22. 07:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia! Onnan tudom,hogy éppen akkor voltam hüvelyi uh-n,és ott mondták,hogy most van.Aztán hazamentem,megnéztem a naptáramat,és én is így számoltam előtte.
2008. okt. 22. 07:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja,és ált.28 naposak a ciklusaim.
2008. okt. 22. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A peteérés után pontosan 14 napra kell megjönnie, ha neked 8 napja volt akkor az 14.-én volt akkor adj hozzá 14-et az 28-a. tehát kedden kellene hogy megjöjjön neked, ha addig nem fog akkor szerdán már tesztelhetsz. Drukkolok!!!!:)))
2008. okt. 22. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 28 naposak a ciklusaim, de mivel nagyon későn volt peteérésem a 22. napon ezért nekem +14 tehát 36 napra jött meg, én meg már kezdtem örülni aztán ráfáztam. Neked így pontosan 14. volt a peteérésed tehát 28-án fog vagy nem fog mejönni:)))és így ez a ciklusod is 28 napos lesz. az előző válaszoló voltam:)
2008. okt. 22. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy jól sikerült orgazmus is kiválthat rendkívüli peteérést! De olyat is hallottam, hogy egy ciklusban valakinek 2x volt-van.

Drukkolok, sok sikert!

9 hetes kismami

2008. okt. 22. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Peteérés után kb egy héttel vcan hasonló nyák mint peteéréskor, ami egyidőben lehet a beágyazódással, de az orvosok szeriint nincs összefüggésben azzal.
2008. okt. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!