Csajok! Van aki nem várja október utolsó heteire?
Mi már kerek 8 hónapja próbálkozunk az első babával.
Az utolsó ciklusom kicsit elcsúszott valamiért, így nem tudom pontosan mikorra várom de van egy jó kis naptáram ami általában napra pontosan megadja a következő menstruáció időpontját és aszerint október 29-re nem várom.
Szeretnék olyan emberekkel beszélni akik szintén most nem várják, izguljunk együtt :)
Szóval?!
Én csináltattam mindent, bár nem a teherbeesés miatt, mert még ez most csak a harmadik próbálkozós hónapunk, és van egy egyévesünk, de én már 38 éves vagyok, így gondoltam, megnézetjük magunkat.
Csináltattam hormont (jó), terheléses cukor plusz inzulin, h van-e IR (jó), teljes pakzsmirigy vérkép (tsh, t3, t4, ft3, ft4, plusz antitestek - jó lett), vérkép (jó), nőgyógyászati uh (jó), rákszűrés (jó). Ciklusom egyébként rendben.
Férjemet rávettem, h csináltassunk spermavizsgálatot, de mivel a múlt hónapban volt egy kémiai terhességem, így a doki szerint nem kell, mert megfoganni megfogant, csak vmiért nem tapadt meg, szóval vele 99 %,hogy minden oké.
3-as voltam
Sajnos, ha nem erősödik, az tényleg nem jó jel 😞
Orvos mondott már vmit erre a sok pozitív tesztre? Lehet, h csak progeszteronhiány, vagy lehet, h vékonyabb a méhnyálkahártyád, ezen sokat segít az E vitamin.
Kedves 3as, en 36 vagyok, ez lenne az elso baba. Ezert is vizsgalodom mar most. Az elsonel mennyi ideig probalkoztatok?
8as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!