Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Van aki nem várja...

Csajok! Van aki nem várja október utolsó heteire?

Figyelt kérdés

Mi már kerek 8 hónapja próbálkozunk az első babával.

Az utolsó ciklusom kicsit elcsúszott valamiért, így nem tudom pontosan mikorra várom de van egy jó kis naptáram ami általában napra pontosan megadja a következő menstruáció időpontját és aszerint október 29-re nem várom.

Szeretnék olyan emberekkel beszélni akik szintén most nem várják, izguljunk együtt :)

Szóval?!

2017. okt. 10. 18:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:

Én csináltattam mindent, bár nem a teherbeesés miatt, mert még ez most csak a harmadik próbálkozós hónapunk, és van egy egyévesünk, de én már 38 éves vagyok, így gondoltam, megnézetjük magunkat.

Csináltattam hormont (jó), terheléses cukor plusz inzulin, h van-e IR (jó), teljes pakzsmirigy vérkép (tsh, t3, t4, ft3, ft4, plusz antitestek - jó lett), vérkép (jó), nőgyógyászati uh (jó), rákszűrés (jó). Ciklusom egyébként rendben.

Férjemet rávettem, h csináltassunk spermavizsgálatot, de mivel a múlt hónapban volt egy kémiai terhességem, így a doki szerint nem kell, mert megfoganni megfogant, csak vmiért nem tapadt meg, szóval vele 99 %,hogy minden oké.

3-as voltam

2017. okt. 13. 19:02
 32/131 anonim ***** válasza:
100%
Megint 3-as. A spermavizsgálat egyébként sztem kulcsfontosságú. Olvasgattam blogokat, fórumokat, rengetegszer ez a baj, de sokszor egy évig várnak mégis az orvosok, pedig egy rém egyszerű vizsgálatról van szó és rengeteg időt és pénzt lehet spórolni, ha ez van a teherbeesés elmaradása mögött. Amúgy léteznek erre már házi tesztek is, az egy jó előszűrő lehet, és talán a korlátoltabb fériak is jobban elfogadják.
2017. okt. 13. 19:17
 33/131 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. A sok kemiai miatt mi is vizsgalodunk sajna. Az elso gyerkonel se volt minden oke kozelrol sem, megis sikerult spontan. Remenykedek benne most is. 30 felett vagyunk mar mi is. Nem akarnek sokat varni.
2017. okt. 13. 19:32
 34/131 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ma reggeli elso vizelet expect csont nega. Masodikbol x epil nem mondanam neganak, de pozinak se. Nem erosodik, ugyhogy szerintem megint megjon majd. Leghamarabb hetfore nem varom.
2017. okt. 14. 08:13
 35/131 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha nem erősödik, az tényleg nem jó jel 😞

Orvos mondott már vmit erre a sok pozitív tesztre? Lehet, h csak progeszteronhiány, vagy lehet, h vékonyabb a méhnyálkahártyád, ezen sokat segít az E vitamin.

2017. okt. 14. 19:59
 36/131 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Vizsgalodunk. Nyalkahartya jo, peteeres van, ciklus rendben. En valoszinu oke vagyok. Elso gyereknel ugyan ez volt. Majdnem egy evig. Elvileg nem sikerulthetett volna. De megis itt van spontan. Ugyhogy valoszinu nem megfelelo, azert nem sikerul. Inkabb varunk, mint beteg legyen.
2017. okt. 14. 20:58
 37/131 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 3as, en 36 vagyok, ez lenne az elso baba. Ezert is vizsgalodom mar most. Az elsonel mennyi ideig probalkoztatok?

8as voltam.

2017. okt. 15. 12:13
 38/131 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én is 36 voltam az elsőnél, augusztusban kezdtük és decemberben jött végül össze (tehát, ha jól számolom, az 5. hónapban). Most a másodiknál szintén augusztusban kezdtük, de még nem sikerült egyelőre. A nőgyógyászom szerint egy egészséges nő 42-43 éves koráig simán teherbe tud esni, de lehet, hogy egy picit tovább tart. Viszont, ha már ebben a korban 6 hónapja nem jön össze, érdemes vizsgálódni.
2017. okt. 15. 15:40
 39/131 Dittte ***** válasza:
Már én is izfulok újra. Ma es tegnap egy hete, hogy pé-m volt. Erre tegnap este enyhe szurkálást éreztem a jobb oldali petefészkemben. Az első babánál nagyon erős görcseim voltak, még gyógyszert is vettem be rá. Majd 4 nap múlva a nemvárt előtt 2 nappal Clearblue az esti vizeletből óriási meglepit okozott. Csak blamából csináltam meg, mert én a tüneteim egy felfázásnak tulajdonítottam. Ekkor 22 volta. Most 29 vagyok es nagyon szeretnénk a másodikat. Görcsösen.... :-) egy kislányt....:-)
2017. okt. 15. 18:21
 40/131 Dittte ***** válasza:
Be is tankoltam a vaterás tesztekből. 10 darabot vettem. :-) Ma vagyok a 7. Dpo-n. Kivárom a 12.-t mindenképpen.
2017. okt. 15. 18:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!