Dr. Felföldi Róbert, aki Nyíregyházán nőgyógyász, jó orvos?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk már egy ideje!
Arra lennék kíváncsi,aki ismeri ezt az orvost,hogy mennyit kér el egy magánrendelésén?És,hogy mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
2008. okt. 21. 20:48
1/2 anonim válasza:
Ha még aktuális neked a dolog, akkor írok néhány sort.
Nagyon NEM ajánlom. Ha már azóta voltál magánrendelésén tapasztalhattad, hogy 8ezret kér.
Kedves meg minden, de azt sem tudja hol áll a feje, a telefonszámát nem adja meg, csak az asszisztensel tudsz beszélni. A terhességem alatt nagyon sok dologban hanyag volt és hibázott, majdnem a gyerekem látta kárát, csak a Jóistennek köszönhetem, hogy mégis egészséges a picim.
Gondold meg, engem sokan óvtak tőle, de sajna nem hallgattam csak azokra akiknek pozitív volt a véleményük róla.
2/2 anonim válasza:
Nagyon NEEEEEEEEEEEm ajánlom, amíg még teheted azonnal válts orvost. Az igaz, h nagyon kedves, de sok ész nem szorult belé. Ha valami nincs rendben a babával odabenn, akkor biztosan NEM veszi észre. Az én kisbabámnál az utolsó hétig tökéletesen rendben találta, csak akkor volt gond , amikor megszületett...Örülhetek, h élve született. Sőtt, a barátnőmnél a cisztáját sem vette észre. Szétszórt, figyelmetlen, de nagyon szereti a pénzt,ami nem is lenne baj, ha jól végezné a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!