Akinek nem volt peteérese, clostival hányadik hónapban sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 22:29
1/9 anonim válasza:
Nekem IR miatt nincs peteérésem. Ez most a második hónap, az előzőben kémiai terhességem volt sajnos, de nem tapadt meg.
Nagyon izgulok emiatt, hogy ez a második hónap már.
2/9 anonim válasza:
Nekem closti nem csinált peteérést, sőt mintha be sem szedtem volna. Második hónapban már injekciót kaptam. Az a hónap sikéres is volt.
Barátnőm negyedik hónapja szedi a clostit, egy petéje sincs tőle sosem.
Unokatestvéremnek viszont első hónapban lett egy szép petéje és sikerült is a baba.
Másik barátnőmnek a harmadik clostis hónap volt sikeres.
3/9 anonim válasza:
3. clostis ciklusból van a kisfiam.
utána viszont hiába próbálkoztunk, pé-t se csinált.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A doki úgy mondta h először a ciklus 5-10.napjáig szedjem a clostit és a kb 12-13. napon kell majd mennem és akkor kapok szurit, hogy megrepedjen a tüsző. Remélem hamar sikerrel járunk. :))
2017. okt. 10. 09:26
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem tudom miért nincs pém, mert amúgy hormonok rendben vannak nálam, a progeszteron lett picivel alacsonyabb.
2017. okt. 10. 09:27
6/9 anonim válasza:
a progeszteron pont azért lett alacsony, mert nincs pé. ugyanis azt a megrepedt tüsző után visszamaradó sárgatest termeli.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi kedves 6-os :) bízom benne, hogy majd így alakul. :) mert a hormonok rendben, se ir-em, se pcos-em nincs.. a méhnyálkahártyám megfelelő vastagságú. Viszont mondta, hogy a méhnyálkahártyàm nem olyan, mint lennie kéne, mert 3 vonalnak/sávnak kéne lennie rajta ahogy magyarázta, de nekem meg egy hosszabb fehér sáv volt uh-n. Állítólag nincs a legjobb állapotban és azt is rendezni kell.
2017. okt. 10. 09:48
8/9 anonim válasza:
E vitamint szedsz? Állítólag az vastagítja a nyh-t.
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as igen, szedek 200 mg-ot minden nap 1-et. :)
2017. okt. 10. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!