8 napja kesik hanyingerem van megduzzadt mellbimbo egy kek ér is kijott rajta. Jobbfelin szurkal. Milehet ez?
Figyelt kérdés
#Baba.terheseg.keses.menstruacio
2017. okt. 9. 08:48
22/25 anonim válasza:
Nekem az 5.kislanyommal volt egy nagyon idon tuli + tesztem. 2 orara ra lett pozitiv. Masnap reggel mar elteveszthetetlenul + volt. Az elso lanyommal meg nem is mutatta a teszt. 9 hetes voltam mar pedig. Ha tudsz vegyel egy early predictor tesztet. Az nagyon hamar kimutatja. Nekem tavaly decemberben 10.dpon mar full pozotiv volt. Sajnos méhen kivuli lett. De nagyon jo teszt. Ajanlom. Irj majd mi volt. Szep napot.
23/25 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszotokat,ma 18 napja h kesik egyfolytaban faj a jobb oldalam es szex utan nagyon görcsöltem tegnap.
2017. okt. 19. 09:42
24/25 anonim válasza:
Nem gondolod hogy orvoshoz kellene menned? Ha terhesség akkor màr làtja, ha nem terhesség, ki kellene deríteni miért késik. Lehet hormongond, ciszta, mióma és ezeregy oka, ami kezelendő.
25/25 A kérdező kommentje:
November 6 an megyek az orvoshoz,sajnos csak akkora kaptam időpontot :-(
2017. okt. 19. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!