Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete hányok és hányingerem...

1 hete hányok és hányingerem van, de a terhességi teszt negatív. Lehet baba?

Figyelt kérdés
bár 30. -án kellene megjönnie. Fáradékony vagyok. Szeptember 14. -én volt ovulációm. 35 naposak a ciklusaim..A hasam néha görcsöl mint amikor megfog jönni. Szerintetek lehet baba? Vagy ismét csak beleéltem magam. Bár ilyen sose volt még.1 éve próbálkozunk. Ha most se akkor jön az inszemináció.

2017. szept. 24. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, tehát ha attól lenne, akkor már mutatnia kéne. Az pláne nehezíti a helyzetet, hogy még bőven van időd a megjövésre.

Amúgy a ciklusod elég hosszú, nézték, hogy van-e peteérésed?

2017. szept. 24. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy hete hánysz, az nem baba, hanem betegség...
2017. szept. 24. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Volt peteérésem nyomon követte a doki mert clostilt szedtem..

Az 1 hetet úgy értem hogy nem folyamatosan , hogy minden óràban hanem csak naponta egyszer...hányinger van jobban,de nem érzem betegnek magam..

2017. szept. 24. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi tünet csak a menzesz kimaradása után van és nem egy héttel előtte, szóval ez biztos, hogy hányós vírus.
2017. szept. 24. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a terhességtől van. Ha még van majdnem 1 heted a menzeszig, akkor még most se lehetnének semmilyen terhességgel összefüggő tüneteid, pláne nem már 1 hete. Kb. most volt vagy lesz még csak nálad a beágyazódás, amennyiben összejött a dolog. Tünetet pedig a hcg nevű hormon okoz, ami a beágyazódás után kezd csak el termelődni.
2017. szept. 24. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem menszi elött 1 héttel lett pozitív a tesztem. Viszont a ciklusom szerint fogant a baba. Én is azért csináltam a tesztet mert tüneteim voltak. Én is úgy teszteltem, hogy tuti negatív lesz. Kérdező mikor volt kb ovud? Én még nem temetném ezt a hónapot lehet még csak most fog beágyazdni.

8hkm.

2017. szept. 24. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, akkor nálatok gyorsan ment minden:D Ami persze simán lehetséges, mert 3 napig vándorolhat a sperma, de lehet fél nap alatt sikerült, aztán 6-9 nap is lehet a beágyazódás, neked sikerült a 6 nap alatt ezért lett pozi. De ez igen ritka, meg neki egy hete tart és még egy hete van mensiig, tehát két héttel mensi előtt kezdődött... maximum a closty miatt lehet... hiszen akkor még csak a peteérés volt. Biztos nem terhesség.
2017. szept. 24. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok. Én totál úgy mentem orvoshoz nagyobb lesz mint a ciklusom szerinti kor. Van már gyermekem mind a nem várt után 1 héttel lett elsőnek pozitívak atesztjeim. Én nem is akartam megcsinálni csak a férjem mondta de csináljam meg. De ez is milyen érdekes szerintem.
2017. szept. 25. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, de ritka :) Nekem első terhesség iker lett volna, akkor fel se tűnt, hogy nem jött meg a havim.. még pms se volt...6 napja késett mikor ráeszméltem és persze pozitív lett...

Másodiknál meg 5 nappal előtte már furán éreztem magam, másnap meg pozit teszteltem... de akkor már émelyegtem is. Szóval én tartom magam ahhoz, hogy ha terhesség miatt van tünet akkor azt a teszt már kimutatja. Hiszen a HCG és az emelkedett progi szint okozza a tüneteket.

2017. szept. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!