1 hete hányok és hányingerem van, de a terhességi teszt
negatív. Lehet baba?
Figyelt kérdés
bár 30. -án kellene megjönnie. Fáradékony vagyok. Szeptember 14. -én volt ovulációm. 35 naposak a ciklusaim..A hasam néha görcsöl mint amikor megfog jönni. Szerintetek lehet baba? Vagy ismét csak beleéltem magam. Bár ilyen sose volt még.1 éve próbálkozunk. Ha most se akkor jön az inszemináció.
Elvileg a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, tehát ha attól lenne, akkor már mutatnia kéne. Az pláne nehezíti a helyzetet, hogy még bőven van időd a megjövésre.
Amúgy a ciklusod elég hosszú, nézték, hogy van-e peteérésed?
2017. szept. 24. 13:02
2/9 anonim válasza:
Ha egy hete hánysz, az nem baba, hanem betegség...
2017. szept. 24. 13:05
3/9 A kérdező kommentje:
Volt peteérésem nyomon követte a doki mert clostilt szedtem..
Az 1 hetet úgy értem hogy nem folyamatosan , hogy minden óràban hanem csak naponta egyszer...hányinger van jobban,de nem érzem betegnek magam..
2017. szept. 24. 13:26
4/9 anonim válasza:
Terhességi tünet csak a menzesz kimaradása után van és nem egy héttel előtte, szóval ez biztos, hogy hányós vírus.
2017. szept. 24. 13:56
5/9 anonim válasza:
Ez nem a terhességtől van. Ha még van majdnem 1 heted a menzeszig, akkor még most se lehetnének semmilyen terhességgel összefüggő tüneteid, pláne nem már 1 hete. Kb. most volt vagy lesz még csak nálad a beágyazódás, amennyiben összejött a dolog. Tünetet pedig a hcg nevű hormon okoz, ami a beágyazódás után kezd csak el termelődni.
2017. szept. 24. 14:01
6/9 anonim válasza:
Nekem menszi elött 1 héttel lett pozitív a tesztem. Viszont a ciklusom szerint fogant a baba. Én is azért csináltam a tesztet mert tüneteim voltak. Én is úgy teszteltem, hogy tuti negatív lesz. Kérdező mikor volt kb ovud? Én még nem temetném ezt a hónapot lehet még csak most fog beágyazdni.
8hkm.
2017. szept. 24. 14:35
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, akkor nálatok gyorsan ment minden:D Ami persze simán lehetséges, mert 3 napig vándorolhat a sperma, de lehet fél nap alatt sikerült, aztán 6-9 nap is lehet a beágyazódás, neked sikerült a 6 nap alatt ezért lett pozi. De ez igen ritka, meg neki egy hete tart és még egy hete van mensiig, tehát két héttel mensi előtt kezdődött... maximum a closty miatt lehet... hiszen akkor még csak a peteérés volt. Biztos nem terhesség.
2017. szept. 24. 20:46
8/9 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok. Én totál úgy mentem orvoshoz nagyobb lesz mint a ciklusom szerinti kor. Van már gyermekem mind a nem várt után 1 héttel lett elsőnek pozitívak atesztjeim. Én nem is akartam megcsinálni csak a férjem mondta de csináljam meg. De ez is milyen érdekes szerintem.
2017. szept. 25. 09:37
9/9 anonim válasza:
Igen van ilyen, de ritka :) Nekem első terhesség iker lett volna, akkor fel se tűnt, hogy nem jött meg a havim.. még pms se volt...6 napja késett mikor ráeszméltem és persze pozitív lett...
Másodiknál meg 5 nappal előtte már furán éreztem magam, másnap meg pozit teszteltem... de akkor már émelyegtem is. Szóval én tartom magam ahhoz, hogy ha terhesség miatt van tünet akkor azt a teszt már kimutatja. Hiszen a HCG és az emelkedett progi szint okozza a tüneteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!