Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehetett beágyazódási...

Ez lehetett beágyazódási vérzés? IRes vagyok, meforalt szedek, PM rendben, a ciklusaim 28-30 naposak.

Figyelt kérdés
A párommal több, mint két hete voltunk együtt. Az együttlét után egy héttel meg kellett volna, hogy jöjjön. De nem jött, hanem egy nappal a nemvárt után valami kevés rózsaszínes folyás volt, mert vérnek nem mondható. Ez volt kb fél napig, de csak nagyon enyhén. A hőm 35.5 körül szokott lenni reggelente. Most pedig 36, ami szerintem nem szokott lenni babánál, tudtommal 37 körül kellene. 3 napja elég fáradékony vagyok, meg fáj a fejem, de ezt nem tudom, hogy a fronttól-e. 2 éve próbálkozunk, márciusban derült ki az IR, elméletileg jövőre próbálkozhatunk már. Nem merek már tesztelni, mert volt már olyan, hogy amikor megvettem a tesztet másnapra megjött :( Szivesen olvasnék tapasztalatokat.

2017. okt. 7. 21:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem.
2017. okt. 10. 13:26
 12/15 momoka 2002 ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen koztes verzesem,amikor elmaradt a peteeres es a hod is arrol arulkodik. En onnan tudom hogy megtortent hogy a hom 36,5 folott mozog legalabb par napig,altalaban 36 korul van. Altalaban a 19. Napon van de volt mar 32. Is
2017. okt. 16. 16:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Azóta újra teszteltem már párszor, mivel nem jött meg. És szombatra pozitiv lett!
2017. okt. 16. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Gratulálok!!! Minden rendben?
2017. nov. 5. 15:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem maradt velem sajnos :/ Azóta meg nem sikerült újra. Közben endokrinológust is váltottam.
2018. márc. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!