Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés
content://media/external/file/27008
2017. okt. 7. 17:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
:(
2017. okt. 7. 17:58
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Mintha látnék ott valamit, de inkább száradási csík. Mindenesetre gyanùs. Drukkolok!

Mikorra nemvárod?

2017. okt. 7. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Ja most olvastam csak, hogy tegnapra.

Bármi lehet még.

2017. okt. 7. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos én is negatívnak látom... volt amin pedig láttam még se volt baba :S Mensi kimaradás után legalább fotózhatónak kéne lennie :S Azért drukkolok, hátha még is, ha két nap múlva sincs láthatóbb, akkor tuti nincs baba :S
2017. okt. 7. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
16%
En meg fel sem nagyitottam a kepet es mar rogton meglattam egy halvanyka masodik csikot. Ebbol meg lehet pozitiv, ismeteld meg es hajra :)
2017. okt. 7. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Pár nap múlva ismételd meg a tesztet!
2017. okt. 8. 01:53
 17/21 anonim ***** válasza:

En is ugyan ezeket irtam de le vagyok pontozva,ok 😂 az ember akar segiteni es erre fel..PFF..

6 HKM,az en teszten nemvart elott 4! nappal estibol egyertelmuen pozitiv volt nem kellett keresgelni.

2017. okt. 8. 08:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia. Talán valamit en is látok. Természetes fénynél le tudod fotózni? Mondjuk ablak mellett. Ott egy hátha jobban látszódna. Én 1 hét múlva nem várom :)
2017. okt. 8. 11:25
 19/21 anonim válasza:
Szia, az én tesztem is ilyen volt ma reggel. De nekem 3. napja késik. Én nem adom fel, kérlek Te se add fel. Drukkoljunk együtt :)
2017. okt. 8. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
47%
mi ertelme feltoltogetni ide a teszteket ? semmi. en negativnak latom, de ettol siman lehet, hogy terhes vagy mar, csak nem mutatja meg ki a teszt. ne toltogessetek fel teszteket, magatoknak artatok. egyreszt, mert sok bunko le fog ugatni, hogy vakok vagytok e, hogy nem latjatok, hogy negativ a teszt?... masreszt, sokan hamis remenyeket keltenek bennetek, amikor azt allitjak, hogy a teszt 100 pozitiv. varjatok meg, mig rendesen, minden ketseget kizaroan latszik a teszten a csik, es menjetek orvoshoz. biztosat csak a doki mond, itt meg csak szrul jottok ki a dologbol :S
2017. okt. 8. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!