Melyik most a legjobb terhesvitamin?
Sziasztok!
Tesó projekten vagyunk,elkezdenék már most valami vitamint,úgyis télre fel kell töltődni.
Arra gondoltam szednék béres cseppet(erről vélemény?)+vennék valami jó kis terhesvitamint. Előző terhességemnél azt hiszem Czeizel vitamint szedtem.
Mindenképpen valami komplex kellene,mert mindig elfelejtem bevenni őket :D
Én a próbálkozashoz sima DM-es terhesvitamint vettem(meglepődve tapasztaltam mennyi vitamint tartalmaz) aztán a doki mondta h váltsák Gravidara(na attól este mikor bevettem mindig hányingerem volt :D).
Szerintem nincs olyan h legjobb,inkább amit a pénztárcád bír!(bár igen tudom hogyha a valaki gyereket szeretne akkor legyen pénze terhesvitaminra is!)
Én femibiont szedtem. Nekem jó volt, minden rendben volt a terhesség alatt, szoptatáskor is szedtem be időszakonként.
NE legyen A-vitamin a készítményben (túl sok ugyanazt okozza mint a kevés folsav), illetve legyen benne folsav (vagy metafolat) és D-vitamin (D3). Ezekben eltérőek szoktak lenni a vitaminok. Esetleg erre figyelj, amikor kiválasztod a neked megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!