Lehet hogy máris sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Van már gyerekünk,de ebben a hónapban úgy gondoltuk ,hogy megpróbáljuk a kistesot. Ha összejön összejön ha nem akkor nem . Csak semmi görcs 😊 Éles alakalom 3 volt eddig. Nem számolgattam nem figyeltem ,hogy ideális időpontok voltak -e . A menstruációm még sokára esedékes október 19 . Nem akarok tesztelgetni sem . Lesz ahogy lesz . Ma reggel viszont őrületes cici fájdalomra -értsd leszakad mindkettő és hasmenésre ébredtem. Lehetséges,hogy valami történt??? Köszönöm a válaszokat2017. okt. 6. 07:32
1/9 anonim válasza:
Nekem nem úgy tûnik, hogy nem görcsölcs rá, már ne haragudj. Akkor minek írsz ide ilyan kérdést? Ha szexeltetek védekezés nélkül, nyilván van rá esély. De ezt te is tudod.
2/9 anonim válasza:
Mutass képet azokról az őrületes cicikről légyszi.
3/9 anonim válasza:
ez pont hogy nem a nem rágörcsölés :D de amúgy nem, ennek semmi köze hozzá még a terhes is vagy, legalább 2 hét még mire bármi tünetet érezhetsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Jesszus micsoda válaszok. Kár hogy nem lejet kérdést törölni. Hát ide nem nézek már vissza . Köszönöm a csodálatos válaszokat
2017. okt. 6. 07:45
5/9 anonim válasza:
Inkább ovuláció környékén vagy, attól fáj.
6/9 anonim válasza:
Miért mire számítottál? Hogy azt mondjuk, igen, tuti terhes vagy, gratulálunk?
7/9 anonim válasza:
Én is arra gondolnék, hogy ovuláció környékén vagy most.
Ilyenkor még tényleg nincsenek terhes tünetek, nagyon sok van hátra a mensidig. Ha meg is történt a megtermékenyülés, még egy hét mire beágyazódik. Utána kezd hcg termelődni, ami a tünetekért felelős.
8/9 anonim válasza:
Mensi előtt kb 14 nappal van ovu. Inkább ott tartasz most szerintem is. Ezeken a napokon a legudeálisabb az együttlét. Ugye volt? ;)
9/9 anonim válasza:
Szerintem inkább most ovulálsz. Ha pontosak a ciklusaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!