Mi a véleményetek? Megfelelően cselekedtem, esetleg mégis terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, két éve van párkapcsolatom, 1 éve élünk nemi életet. Mindig óvszert használunk, és a túlzott elővigyázatosság miatt az aktus végén a barátom mindig felfújja az óvszert. Sose megy el bennem, mindig kint van már. Október elsején lefeküdtünk, úgy tűnt hogy minden rendben van, de a felfújáskor hallottuk hogy a levegő valahol szivárog. A barátom nem bennem ment el. Az óvszer közepénél volt egy borsó nagyságú lyuk. Gyári hiba lehetett, mert egy szabályos lyuk volt, nem kidörzsölődés vagy hasadás. Nem tudom elmondani mit éreztünk, mekkora sokk volt. Két óra múlva ellaone esemény utáni tablettát vettem be, 120 órás. A menstruációm okt. 6.-ára várható. Nagyon félek, hogy terhes lehetek-e, borzasztó állapotban vagyok, és szeretném hallani a véleményeteket. Anyuval ezt nem tudom megbeszélni, barátaimmal nem akarom, illetve egy barátnőmnek mondtam el, de nem akarom minden percben ezzel terhelni. Szörnyű ez az állapot, folyton azt nézem, hogy miket észlelek magamon, krémes fehérfolyásom volt ma, és enyhe alhasi görcsök, amiket lehet ha már csak beképzelek. A tabletta után nem éreztem semmit, nem jött semmi. Mi a véleményetek? Félek, hogy nem jön meg, hogy késik, hogy még várnom kell, vagy hogy Isten őrizz terhes leszek. Jól jártunk el? Ez a helyes?#menstruáció #szex #terhesség #fogamzásgátlás #párkapcsolat #félelem #esemény utáni tabletta #òvszer
2017. okt. 4. 19:16
11/12 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg.. nem bírom
2017. okt. 7. 09:27
12/12 anonim válasza:
Jajj lányom ha terhes leszel felnevelem a gyereked.
Olvastál-e az eset utánikról valaha? Mondtuk többen is attól bármi történget, akár kimaradhat egyszer mert az úgy működik hogy veszettül megbolygatja a hormonrendszeredet. Ezért is ügyelni kell arra, hogy ne kelljen lehetőleg gyakran ahhoz nyúlni mert nem olyan mint egy algopyrin. Ha megnyugtat szerintem vegyél egy terhességi tesztet, párszáz forint a DM-ben. Ha cikinek érzed, küldd el a barátodat érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!