Nem tudom értékelni a lenti 21 napi hormon sorom ügye nem léptem a változó korba?
Meg nyugodtam .hálás vagyok hogy irtatok.
Tulajdonképpen az a helyzet hogy nagyon nehezen jött össze a baba ami angyala lett. Hát év után. A jó isten a meg mondoja hogy ezek után újra mi lesz.a szövettani eredmény azt írja hogy fertőzés miatt halt el a baba.
A progeszteronhiány egyik tipikus tünete az erős mellfeszülés. Az oka az, hogy a hormonelégtelenség miatt megtelik a mell vízzel és emiatt feszül, fáj.
Amúgy terhesség esetén is feszül, olyankor ha még a terhesség elején van az illető sokszor a hirtelen hormonális változás okozza ezt a feszítő érzést, a terhesség későbbi szakaszában pefig az, hogy a mell “készül” a szoptatásra.
Amúgy egy ilyen hormonális zavar, mint a tiéd, az elvesztett baba miatti gyász és stressz miatt is lehet. Fsh-d, lh-d jó, ez nem változókor. A hormonháztartás nagyon bonyolult dolog, amit tenni tudsz, amíg az orvosoddal nem beszélsz, hogy elkezded a 160 grammos diétát (ha esetleg nem ismered, van egy szuper blog róla: 160gramm.hu), illetve ha nem sportolsz, vezesd be a mozgást az életedbe (min. heti 3-szor). Nem azt mondom, hogy ezzel minden megoldódik, de igenis fog javítani a helyzeten.
Ezen kívül, ha megoldható, kérj a háziorvosodtól egy beutalót teljes pajzsmirigy vérképre (tsh, ft4, ft3, t4, t3, antitestek), illetve egy hárompontos terheléses cukor és inzulingörbe sem ártana. Ezzel együtt lesz ugyanis teljes a hormonsor, amit csináltattál, abból már egyértelmű lesz, hogy mit kell kezelni.
Nem maradt ki a múlt hónapban meg jött rendesen. A missed befejező műtétem óta szépen be ált a ciklusom 30 napra.
És időben meg is jön. Nagyon várom már hogy orvossal konzultáljak. Nem örülök hogy a hormonok,Nem lettek jok de legalább nem klimax. Köszönöm hogy segítséget nekem sokat jelent még egy jó szó vagy tanács mert tulajdonképpen még mindig fáj hogy elvesztettem a babát főleg hogy 6 évet vártunk rá. Az érzelmi hullámain borzalmas de nem szeretném feladni a reményt. Olyan igazságtalan az élet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!