Érdekelne azon változó korú hölgyek véleménye akik méhen belüli hormon spirált viselnek. Orvosom ezt ajánlotta, a környezetem viszont ellenzi, a fő problémám ösztrogén dominancia, hetekig tartó menstruáció. Valaki aki hasonlókkal küzd?
En ugyan meg messze vagyok a valtozo kortol.de nagyon eros,elhuzodo mensim volt mindig.rettentoen verszegeny vagyok.
Most a 3.baba utan az orvosomon nekem is hormonos spiralt ajanlott(mirena)
Ettol nem tobb lesz a menzesz,hanem epp elenkezoleg,kevesebb,es akar teljesen el is mulhat
Most vagyok az elso mensiben miota fent van.a mennyisege csokkent.viszont ma a 10.napon meg mindig megvan.altalaban 8 nap alat elmult.most ugy gondolom meg 1-2 nap mire teljesen vege.
Mielott szeptemberben megyek vissza az orvoshoz lesz meg egy mensim,remelem az mar rovidebb is lesz.azt mondta az orvos,hogy kb fel ev kell mire megszokja a szervezetem.
Szerintem amugy jo dolog,semmi panaszom em volt vele eddig.
Az En orvosom is mondta,hogy ezt a spiralt gyakran hasznaljak valtozokori tunetek enyhitesere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!