Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt normális a...

Menstruáció előtt normális a szédülés és a gyengeség?

Figyelt kérdés
Ma egész nap az ágyban feküdtem mert nagyon szédültem és gyenge voltam. Pár nap és megjön. Nektek ilyenkor mi válik be? Normális ha szédülök ilyenkor?
2016. júl. 31. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tünetek jelentkeznek menszesz előtt pl:hányinger-hányás,hasmenès,alhasi görcsök,fejfájás, pattanások jönnek elő stb..

valakinek meg egyáltalán nincs semmi:)

Szóval szerintem igyál többet,ès ètkezz rendszeresen többször keveset ès egy kis tornát vagy úszást iktass be ha eddig nem nagyon csináltál semmit.

Ha nem múlnak menszesz vège fele se vagy tovább tart mindenkèpp doki mert kitudja..akár egy csendes gyilkos (cukorbetegsèg) is előfordulhat.

2016. júl. 31. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben:) Köszönöm a tanácsot és a választ!
2016. júl. 31. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Álltalában mindig ilyen tüneteim szoktak lenni nekem mensi előtt:/ De holnap majd sportolok egy kicsit:) Ma kimaradt mert elég szarúl voltam:/
2016. júl. 31. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ez volt, miota elkezdodtek a hormonvaltozasok. Megkaptam az orvosoktol, hogy az ergorcs miatt, aztan a vernyomasom miatt, aztan magas a pulzusom, ne fpglalkozzunk vele, majd elmulik, normalis stb. Aztan mar el is ajultam ilyenkor. Kesobb rangogorcseim lettek. Kiderult, hogy epilepsziam van. Nem azt mondom, hogy mindenkinek az van, meg hogy nem normalis, de en azt mondom harcold ki magadnak a kardiologiai meg a neurologiai beutalot. Semmi fajdalmasat, kellemetlent nem csinalnak, de legalabb ha baj van, kiderul es nem kell keresztul menned amin nekem, mert rn is sokat szenvedtem vele, minden evben elertem majdnem a 250 ora hianyzast... nem nagyon szeretnek beutalgatni, mert akkor nem kapnak utanad penzt. De ki kell harcolni. Inkabb deruljon ki. Neurologian kernek hormonvizsgalatot is, az is lehet a gond.
2016. aug. 1. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen.
2016. aug. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!