Ettől ugye nem lett terhes a barátnőm?
Ma nálam aludt, nem volt rajtunk ruha. Reggel megöleltem, simogattam, és a merev farkam hozzáért a puncijához, de a hüvelyébe nem ment bele. Előváladék lehet, hogy volt rajta.:/
Akkor nem is gondoltam bele, de most zavar, hogy ettől dehogy terhes legyen. Amúgy szexnél vigyázunk nagyon a védekezésre, de most ez nagyon idegesít.
Szerintetek lehet gond?:(
19 éves vagyok.
Tényleg ennyire nehéz a kérdésre válaszolni???
#2!
Kár, hogy te már megszülettél, és nem lehet visszacsinálni! Hogy lehetsz ekkora paraszt!?
Próbálom elképzelni, hogy egy sima ölelésnél hogy tudsz kellően odadörzsölődni, de hacsak nem alkarnyi ékességed van, sehogy sem jön össze a dolog. Maximum a combjához, szeméremdombjához érhettél, máshova nem nagyon.
De még ha cirkuszi gumiember módjára sikerült is a mutatvány: ne aggódj, ennyire nem huncutak a kislegények, nem repülnek be a hüvelyébe s tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!