Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja késik a mensim és...

10 napja késik a mensim és van 5pozitív teztem, de mégsincs semmi tünetem. Aggódjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A teszteket egymás utáni napokon csináltam és naoról napra erősebb lett. At utolsó tesztem egy gyönyörű teszt, bár mind egyértelmű pozitív.

sztetek nincs semmi baj?? Szerdán lesz két hete hogy nem jött meg, de semmi tünetem. Szerdán megyek orvoshoz. (Tervezett baba)!!

2017. szept. 30. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

NEM KELL tünetnek lennie, csak lehet!

Itt mászkál 2 makk egészséges gyerekem 2 tünetmentes terhességből-

2017. szept. 30. 20:40
 12/21 A kérdező kommentje:
2017. szept. 30. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezek gyönyörűszép pozitívok. A Gabriellem nekem is "csak" ennyire lett pozitív. Màsnap csinàltam mégegyet mert nem hittem el, hogy első hónapban spontàn sikerült (peteérési gondjaim vannak), biztos akartam lenni benne hogy nem hibàs a teszt.
2017. okt. 1. 08:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Én biztosra mentem így egymást követő napokon csináltam. Az elsőt az 5. késési nap délutan csináltam munka után. Alig hittem el hogy jól látok de napról napra erősebbek lettek a tesztek :)

A szerda az sztetek nem korai? Mert mensi szerint akkor még nem leszek 6 hetes csak pébteken lennék. De sajna nemtudok máskor menni.

2017. okt. 1. 13:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak annyiban korai, hogy még nem biztos hogy lesz szívhang, és 1-2 hét múlva vissza fog hívni, ha nincs. De màr làtni fogja a terhesség egyértelmű jeleit mindenképp. Pl nagyobb méh, petezsàk, stb.
2017. okt. 1. 14:47
 16/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek aki válaaszolt! :)

Szerdán jelentkezem :)

2017. okt. 1. 15:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Változott a terv. Holnap megyek,mert ma amikor megtöröltem odalent,ilyen barnás vagy rózsaszínes volt de csak akkor az egyszer. Megijedtem. Felhívtam az orvosomat azt mondta inkább menjek holnap már igazolni lehet a terhességet és ha ne adj Isten baj van meg lehet menteni. Nagyon izgulok és félek :(
2017. okt. 1. 18:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem 5 hetesen volt egyetlen csepp barnàzàsom, én nem is az orvosomat hívtam, hanem azonnal indultam a sürgősségi nőgyógyàszatra. Kaptam progeszteronpótlàst, sok sok pihenés, és pont ma 12 hetes a kis pocaklakóm.
2017. okt. 1. 19:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Remelem nincs semmi baj. sajnos nem tudtam surgossegire bemenni igy csak reggel 8ra tudok menni. Nem gorcsolok es semmi szokatlant nem erzek azon a delutani egy cseppen kivul.
2017. okt. 1. 20:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Irj majd! szoritok
2017. okt. 2. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!