Ezek gyönyörűszép pozitívok. A Gabriellem nekem is "csak" ennyire lett pozitív. Màsnap csinàltam mégegyet mert nem hittem el, hogy első hónapban spontàn sikerült (peteérési gondjaim vannak), biztos akartam lenni benne hogy nem hibàs a teszt.
2017. okt. 1. 08:48
14/21 A kérdező kommentje:
Én biztosra mentem így egymást követő napokon csináltam. Az elsőt az 5. késési nap délutan csináltam munka után. Alig hittem el hogy jól látok de napról napra erősebbek lettek a tesztek :)
A szerda az sztetek nem korai? Mert mensi szerint akkor még nem leszek 6 hetes csak pébteken lennék. De sajna nemtudok máskor menni.
2017. okt. 1. 13:00
15/21 anonim válasza:
Csak annyiban korai, hogy még nem biztos hogy lesz szívhang, és 1-2 hét múlva vissza fog hívni, ha nincs. De màr làtni fogja a terhesség egyértelmű jeleit mindenképp. Pl nagyobb méh, petezsàk, stb.
2017. okt. 1. 14:47
16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek aki válaaszolt! :)
Szerdán jelentkezem :)
2017. okt. 1. 15:06
17/21 A kérdező kommentje:
Változott a terv. Holnap megyek,mert ma amikor megtöröltem odalent,ilyen barnás vagy rózsaszínes volt de csak akkor az egyszer. Megijedtem. Felhívtam az orvosomat azt mondta inkább menjek holnap már igazolni lehet a terhességet és ha ne adj Isten baj van meg lehet menteni. Nagyon izgulok és félek :(
2017. okt. 1. 18:55
18/21 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem 5 hetesen volt egyetlen csepp barnàzàsom, én nem is az orvosomat hívtam, hanem azonnal indultam a sürgősségi nőgyógyàszatra. Kaptam progeszteronpótlàst, sok sok pihenés, és pont ma 12 hetes a kis pocaklakóm.
2017. okt. 1. 19:36
19/21 A kérdező kommentje:
Remelem nincs semmi baj. sajnos nem tudtam surgossegire bemenni igy csak reggel 8ra tudok menni. Nem gorcsolok es semmi szokatlant nem erzek azon a delutani egy cseppen kivul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!