Lehetek állapotos?

Figyelt kérdés
3 napja késik a mensesem és egy-két terhességi tünetet észrevettem magamon, sokszor émelygek, a kedvenc ételeimtől rosszul vagyok, stb, tudni kell hogy sosem védekezünk semmilyen módon párommal mert elvileg kevés esélyem van a terhességre. Vettünk egy tesztet, a gyógyszerész szerint a legjobb legérzékenyebb, és sajnos negativ lett. De a tünetek (nem minden tipikus tünet) megvannak, és nem jött meg a havim. Mit javasoltok? Várjak és csináljak később mégegy tesztet?

2017. szept. 30. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Várj még pár napot és utána csinálj tesztet. Gondolom, ha kevés az esélyed a terhességre, akkor valószínűleg van valamilyen gondod, tehát nem olyan a ciklusod, mint egy átlagos nőnek, ami jelentheti azt is, hogy máskor estél teherbe, mint ahogy a nagy könyvben elő van írva, tehát mondjuk később és terhes vagy, de a teszt nem mutatja ki.

Vagy pont a betegséged miatt nincs menzeszed, vagy ezer másik ok miatt és nem vagy terhes.

Ha pár nap múlva is negatív a teszt, akkor valószínűleg nem vagy terhes, de mindenképpen keress fel egy orvost.

2017. szept. 30. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor gyereket Terveztek

Nézd nekem Orvosilag Soha nem lehet gyerekem ezt meg mondták 16 éves koromban egy hormon betegség miatt

23 éves vagyok és tegnap volt 9 hónapos a lányom aki természetesúton fogant!!!

2017. szept. 30. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat! Várok pár napot és csinálok mégegy tesztet, és elmegyek orvoshoz!

Második válaszoló: Gratulálok a gyerkőchöz! Sok egészséget nektek!!!

2017. szept. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!