Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy allapotos vagyok?

Lehet hogy allapotos vagyok?

Figyelt kérdés
Miota az eszem tudom mindig pontosan jon meg a menszeszem. Augusztus ota nem szedek gyogyszert mert babat szeretnenk. Most 2 napja kellett volna megjonnie e meg nem jott. A hasam idonkent nagyon faj es most vettem eszre hogy pisileskor halvany piros a wc papir. Lehetseges hogy sikerult ? :)
2017. febr. 2. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:

A vérzésből miért gondolod, hogy terhes vagy? Nem inkább még fog jönni? Terhesen nem kellene vérezgetni.

Tesztet csináltál? Ha igen, és pozitív, akkor menj orvoshoz, mert lehet,hogy progeszteron pótlásra lenne szükséged.

2017. febr. 2. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha vérzel, az nagyon nem jó jel. Holnap reggel egy teszttel kezd, és ha pozitív, nagyon sürgősen menj el dokihoz.

De szerintem valószínűbb, hogy meg fog jönni.

2017. febr. 2. 21:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem a verzesbol gondolom hogy allapotos vagyok hanem hogy eddig meg soha nem kesett egy napot sem es most mar ez a masodik. Nem verzesnek mondanam hanem halvany piros a papir.
2017. febr. 2. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Az vér. Attól, hogy kis mennyiségű, még az. Terhesség alatt rosszat jelent, ahogy a barnázás is.

Késni meg bármitől késhet, akkor is, ha soha nem tette.

2017. febr. 2. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Holnap mar verezni fogsz

A tested nem svajci ora nem pontossan ketyeg minden honapban

2017. febr. 2. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Lehet hogy inkabb hulye vagy nem?

A verzes keshet,mert abbahagytad az antibebit,es igy tehat nem olyan pontos mar mint azelott,ahogy te azt allitottad. Az,hogy soha nem kesett,az meg nem jelenti azt,hogy ezutan sem fog. Ez van. Nekem volt hogy egy jet honapig nem is jott,az mar ket eve volt,akkor nekem mar elvileg ket eves terhesnek kene lenni nem?:D

2017. febr. 2. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az lehetséges, hogy megjött. 2 napos késés pedig a legpontosabb ciklusba is belefér.
2017. febr. 2. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor szedtem a fogamzásgátlót nekem is napra, de szinte még órára is pontos volt a menstruációm. Ez azért van, mert mesterségesen van beállítva, nem természetes folyamat játszódik le odabenn. Amióta nem szedem sosem ugyanazon a napokon jön meg, viszont pontosan az ovuláció utáni 15.-ik napon. Az ovulációm 12-18 nap között szokott lezajlódni és ez teljesen természetes. Az hogy most késett 2 napot, ami egyébként nem is biztos, mivel az ovulációhoz mérten kell számolni a menstruáció esedékesség napját, még semmit nem jelent, de ha még vérezni is kezdtél az egyáltalán nem jó jel. Én inkább a mensidre gondolnék, de ha ezek után nem indul be a vérzésed csinálj egy tesztet.
2017. febr. 3. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!