Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két napja késik, viszont a...

Két napja késik, viszont a hőm emelkedik. Ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Teszt negatív.
2017. szept. 29. 08:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tsh: 3,5mU/l Mióta vagy ir-es?Új vagyok még a témában. Én enyhe kategóriába vagyok sorolva, igy nem kell gyogyszert szednem. Egy hónapja diétázok és heti 4x futok. Ti mióta próbálkoztok?
2017. szept. 29. 12:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Kiváncsiságból megmértem a hőm most szájban mérve digitálissal: 36,7°C hónaljban síma manuálissal: 37°C Akkor ez a digitális rossz ugye?
2017. szept. 29. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már régen tudom,hogy ir-es vagyok.

Én se szedek rá gyógyszert mert nekem rosszabb volt tőle az eredményem

Már nem probálkozunk.

Feladtuk.Nem is untatlak vele miért.

Pajzsmirigy nálam nincs rendben.

Szedek rá gyógyszert.

A tsh nálad magas 1-2 ig jó

Alulmüködik

Lehet azért nem jön a baba.

A pajzsmirigy a pco ír szeretik egymást.

2017. szept. 29. 13:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Endokrinologus és nőgyógyász szerint jó :) óó sajnálom :( ha gondolod privátba beszélgethetünk :)
2017. szept. 29. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

igaza van az utolsónak. a TSH-d egyáltalán nem jó. Termékeny korú nőknél MAX 2ig jó,elfogadható,főleg aki babát szeretne.

Legtöbb nőgyógyász meg endo doki nem ért hozzá....(tapasztalat)

Hiába van határértéken belül,magas.ha gondolod tudok ajánlani egy jó dokit.

(IR+Pajzsmirigy alulműködéses anyuka)

2017. szept. 29. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem alacsony a tsh m plusz gyulladásos.

De a hőd is mutatja,hogy nem jó valami

2017. szept. 29. 14:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor azt hiszem itt az ideje dokit váltanom... Komolyan dühítő, hogy az ember már bennük sem bízhat...
2017. szept. 29. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
BOCSÁNAT H IDE ÍROM A TÖRTÉNETEM,de ez a nem bizhatsz már meg senkiben az orvosban sem ez igaz...sajna....velem a 8.hétig elhitették hogy semmi baj a terhességgel csak nem látszódik annyira ahogy kell és az hogy 8 hetesen nincs szívhang ez nem olyan nagy baj....aztán amikor rosszul lettem és pár percen múlt az életem akkor mindenkneki kikerekedett a szeme...méhen kivüli volt....majd nem bele haltam....és egy nagyon híres orvoshoz jártam....szóval keress olyan orvost aki ért ezekhez. És mondd meg neki kerek perec hogy ne szépítsen. Mondja el az igazat. Én a következő dr nőnek mondtam hogy semmi mellé beszélés, mekkora esélyem van arra hogy fél petefészekkel lesz baba. Annyit mondott fele akkora az esély, de ne nagyon éljük bele magunkat......szóval keress másik orvost.
2017. szept. 29. 17:36
 19/19 A kérdező kommentje:
18-as nagyon sajnálom... Borzalmas, hogy már egy orvosban sem bízhat az ember, el kell menni minimum kettőhöz és sajnos az a pláne, hogy még fizetünk is érte, mert a tb-s rendelés egy kalap sz.r... El se hiszem, hogy ilyen világot élünk :'( Keddre sikerült időpontot szereznem egy jobb hírű endokrinologushoz, megírom nektek mit mondott.
2017. szept. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!