Most operáltak méhen kívüli terhességgel. Fél évet kell várni, és utána lehet próbálni újra. Mennyi az esélye, hogy megint méhen kívüli leszek?
Szia, sajnálom ami veled történt.
Nem olyan régen találtam egy listát amitől én magam is rosszul lettem, hogy ennyi után mekkora az esélye...
Nem szabad az ilyesmivel törődni. Sajnos benne van a pakliban, hogy megint és sajnos, de ne így állj hozzá. Inkább egy év múlva úgy álljatok a babaprojecthez, hogy egészséges és erős manócskátok lesz, és semmi baj nem lesz. Addig is légy erős, és pihenj, hogy egy év múlva azt olvashassuk, hogy sikerült.
Üdvözlettel
egy reménykedő(??4hetes??)
Nagyon sajnálom, ami Veled történt.
Nekem pár hónapja spontán vetélésem volt műtéti befejezéssel. Most újra babát várok (5 hetes vagyok). A vetélés óta rettegtem, hogy mi lesz a következő terhességemnél... Pár napja sikerült csak teljesen megnyugodnom és pozitívan hozzáállnom. Megpróbálok csak arra koncentrálni, hogy ez egy új és más terhesség.
Neked is azt kívánom, hogy az elkövetkezendő időben sikerüljön lelkileg-testileg megerősödnöd és így vágj majd bele a következő terhességedbe, ami biztosan jó és gondtalan lesz!
Fel a fejjel és csak pozitívan!
Sziasztok, nem tudom, olvassa-e valaki még, de azért leírom:
lombikkal volt csak innentől esélyünk, mert a műtét után a bal petevezetékem elzáródott, a jobb oldalit meg ki kellett venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!