Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most operáltak méhen kívüli...

Most operáltak méhen kívüli terhességgel. Fél évet kell várni, és utána lehet próbálni újra. Mennyi az esélye, hogy megint méhen kívüli leszek?

Figyelt kérdés
Nagyon félek ettől, és tudom, hogy még messze van, de pozitívan gondolkodjak vagy több az esélye, hogy megint ez lesz?
2008. okt. 21. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sajnálom ami veled történt.

Nem olyan régen találtam egy listát amitől én magam is rosszul lettem, hogy ennyi után mekkora az esélye...

Nem szabad az ilyesmivel törődni. Sajnos benne van a pakliban, hogy megint és sajnos, de ne így állj hozzá. Inkább egy év múlva úgy álljatok a babaprojecthez, hogy egészséges és erős manócskátok lesz, és semmi baj nem lesz. Addig is légy erős, és pihenj, hogy egy év múlva azt olvashassuk, hogy sikerült.

Üdvözlettel

egy reménykedő(??4hetes??)

2008. okt. 21. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, ami Veled történt.

Nekem pár hónapja spontán vetélésem volt műtéti befejezéssel. Most újra babát várok (5 hetes vagyok). A vetélés óta rettegtem, hogy mi lesz a következő terhességemnél... Pár napja sikerült csak teljesen megnyugodnom és pozitívan hozzáállnom. Megpróbálok csak arra koncentrálni, hogy ez egy új és más terhesség.

Neked is azt kívánom, hogy az elkövetkezendő időben sikerüljön lelkileg-testileg megerősödnöd és így vágj majd bele a következő terhességedbe, ami biztosan jó és gondtalan lesz!

Fel a fejjel és csak pozitívan!

2008. okt. 21. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Éppen csak felnéztem erre az oldalra, megint! Tavaj június végén voltam ugyan ebben a "cipőben". Méhen kívüli terhesség. Műtét. egy hónap pihenésre ítélve. Rengeteget olvastam róla itt-ott. Kérdeztem több orvost, megvizsgáltattam magam többel is. Persze a másik petevezetőt, ami megmaradt, nem hajlandóak megvizsgálni, h rendben van-e. Bebizonyosodott, hogy igen! Terhes lettem és lám nem méhen kívüli!!!!!!!!! Az orvos szerint volt rá esély, nagyobb figyelemmel is kísértek a vizsgálatok alkalmával. A történet vége nem pozitív, mert 10 hetesen elvetéltem, DE A LÉNYEG AZ, HOgY bőven nagyobb az esélye a normális terhességnek, mit újból egy méhenkívülinek!!!!! Az, hogy nem maradt velünk a baba....sajnos egy másik tényező amit számításba kell venni. Neked nagyon nagyon szurkolok és majd jelentkezz!!!
2008. okt. 21. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nem tudom, olvassa-e valaki még, de azért leírom:

lombikkal volt csak innentől esélyünk, mert a műtét után a bal petevezetékem elzáródott, a jobb oldalit meg ki kellett venni.

2015. ápr. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!