Igaz, hogy a terhességgel eltűnik, felszívódik a petefészek ciszta?
Figyelt kérdés
Nekem ezt egy ismerősöm mondta, neki is orvos mondta (nem nőgyógyász). Pár napja fedeztek fel nálam jobb oldali petefészek cisztát, 4 cm-es, és nagyon megijedtem. Szeretnénk gyereket minél hamarabb, de vajon tényleg eltűnik, ha terhes leszek? Már volt egy szülésem.
Előre is köszönöm válaszaitokat.
28/L
2011. aug. 7. 09:23
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem nem szívódott fel. Mivel császároztak (farfekvéses volt a fiam), ezért a doki egyúttal a cisztát is kivette :) Szóval még "jól is jártam". :o)
2/6 A kérdező kommentje:
Mekkora volt a cisztád? Én is ismerek olyant, akinek ugyanekkor vették ki a cisztáját, amikor császárral szült.
2011. aug. 7. 10:58
4/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy nem biztos, de felszívódhat.
5/6 anonim válasza:
Ja még annyit hozzátennék, hogy nekem a terhesség alatt havonta mennem kellett UH-ra, hogy megnézzék a cisztámat. Hasi UH-volt, azon azért rosszabbul látszik mint a hüvelyin, de úgy látták, hogy változott a mérete.
Volt 4, 3, 5 cm-es is, de a császár után mondta a dokim, hogy 3,5 cm-es volt akkor.
Amúgy van, hogy a ciszta spontán felszívódik, akkor is ha valaki nem terhes, szóval nincs összefüggés.
6/6 anonim válasza:
nekem 4 cm-es volt és kidurrant, nagyon fájdalmas volt és erősen véreztem is, de van akinek felszívódik, viszont én úgy tudom, hogy ciszta mellett nehezebb teherbeesni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!