Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Félek

Lehetek terhes? Félek

Figyelt kérdés
Még augusztus 11-én volt petting, behatolás nem történt csak hozzáért a pénisz a vaginámoz, az eset után 27 órával vettem be esemény utánit, erre 7 napra megjött ami ugye lehet a magas hormon szint miatt. Akkor rendesen megvolt 5 napig, majd ez után 21 napos volt a ciklusom szeptember 8-án megjött megint rendesen 5 napos volt. Csináltam tesztet negativ lett. A következőnek október 2-án kell megjönnie. Tudom, hogy ezek után kb 0 százalék, hogy terhes vagyok, de már annyi mindent olvastam, hogy van aki terhesség alatt is vérzik, hogy még mindig nem vagyok teljesen nyugodt! Terhessögi tüneteket nem tapasztalok azt hiszem, max annyi, hogy valamivel többet pisilek, meg több a bélgáz, meg még olvastam, hogy az első trimeszterben ilyenkor nincs kedv a szexszhez és nekem nincs kedvem a maszturbáláshoz, ami lehethogy azért van mert akkor eléggé megilyedtem meg most elkezdődött a suli és fáradtabb vagyok mint nyáron voltam amikor aludtam 8-9 órát és egész nap otthon voltam meg ráértem most meg alszok 6 és fél - 7 órát és egész nap suli aztán utazás stb. Meg néha szúró érzés a mellemben kb 2-4 napja volt ma van elvileg pont peteérésem.
2017. szept. 23. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy terhes.

Viszont noverem kamaszkoraban folyton kapkodta be az esemeny utanit mert rettegett mindig. Ket serult gyereket szult ezek utan, gondolom nem veletlen.

Irass fel rendes tablettat, es nem kell stresszelned.

2017. szept. 24. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Esemeny utani gyoguszertol nem szul senki serult gyereket ez abszolult hulyeseg
2017. szept. 24. 13:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Továbbra is kíváncsi vagyok mások válaszára
2017. szept. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!