Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensire utal, ha a "nem várt"...

Mensire utal, ha a "nem várt" előtt bő krémes folyásom van?

Figyelt kérdés
Azért írom krémesnek, mert sárgás színű, nem áttetsző. Gondolom ezt nevezik krémesnek. Vagy nem?
2010. máj. 27. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
nem feltétlen nekem is krémes volt az első hetekben amikor mé nem gondoltam hogy terhes vagyok csináltál már tesztet?
2010. máj. 27. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!Lehet baba is mensi is, viszont ha sárga az lehet valami fertőzés jele is mert a krémes folyásnak én legalább is úgy tudom fehérnek kell lennie az az egészséges.

Nem viszketsz, nem csíp a pisi?

2010. máj. 27. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:

szia én meg voltam győződve a mult hónapban, hogy sikerült, amikor a mensi helyett, csak krémes folyásom volt (bár nekem szagtalan és fehér) de mégis mensi lett a vége.

mostmár nem is reménykedem, pedig most is krémes, de nem olyan sok... (ma késik második napja de várok még a teszttel)

2010. máj. 27. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy nőgyógyászat könyv szerint a korai terhességben előfordul " bővebb, tejfelszerű, krémes" folyás. De a tapasztalataim szerint semmilyen folyásból nem lehet következtetni semmire.
2010. máj. 27. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha bő és sárgás, akkor inkább valami fertőzés... És amíg az fennáll, kisebb eséllyel lehetsz terhes. Szóval szerintem minél hamarabb menj el a dokihoz!
2010. máj. 27. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Kimondottan nincs semmiféle terhességi folyás. A folyából nem lehet terhességre vagy nem terhességre következtetni. A legbiztosabb a teszt.
2010. máj. 28. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:
hát aztnem hinném kedves utolsó hogy nincs semmiféle terhességi folyás.amikor én az lettem 2 hétig folyt belőlem a nedv ilyenkor átalakul a szervezet azért lehet. előbb utobb elmúlik.Szóval utalhat rá.
2010. máj. 28. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
De másnak meg nincs folyása, vagy rózsazsín, vagy vizes, stb.,ezért írta szerintem, hogy nincs terhességi folyás. Nekem is krémes volt pl., de minden ciklus végén olyan szokott lenni.
2010. máj. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!