Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés Diane35 után?

Teherbeesés Diane35 után?

Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata hogy Diane 35 szedésének abbahagyása után mennyi idővel tudott teherbeesni? Tudom hogy ez egyénfüggő, de annyi rosszat hallottam a gyógyszerről, hogy mostmár kíváncsi lettem. A gyógyszer abbahagyása után teljesen normálisak a ciklusaim, átlag 26 naposak. Előre is köszi a válaszokat!!!!
2008. okt. 21. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor még te a szerencsésebbek közzé tartozol hogy beállt a ciklusod. Én már kb. 1,5 éve hagytam abba és még mindig nem jöttem helyre. Csak gyógyszeresen jön meg a menzim.

A gyógyszer abbahagyása után akár elsőre is összejöhet de az is lehet hogy nem. Ez tényleg egyén függő. De sok sikert neked és mihamarabbi babásodást :)

2008. okt. 21. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Én miután abbahagytam a gyógyszert 4 hónapot hagytam,hogy tisztuljon a szervezetem. De nem kellett volna! Teljesen tökéletes 30 napos ciklusaim voltak. Aztán ahogy elkezdtünk próbálkozni, hirtelen nem jött meg, majd csak 47 napra. Az orvosom szerint a gyógyszer abbahagyása után egyből lehet próbálkozni, mert akkor a legtermékenyebb egy nő. Mivel addig el volt nyomva a peteérése. Szóval mindent bele:)
2008. okt. 21. 10:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Én nem hagytam ki hónapot, az első perctől próbálkozunk, mert azt mondta a doki, hogy a baba úgyis csak akkor jön, ha már felkészült a szervezet, vagyis kiürült a bogyó.

Eddig még nem volt olyan válaszoló, akinek hamar összejött a gyógyszer után... :-( Na de nem adjuk fel, próbálkozunk

2008. okt. 21. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött még össze. Májusban hagytam abba a Diane-t. Én is sok rosszat hallottam róla, és rákérdeztem a dokinál ezekre, aki megcáfolta. A ciklusom katasztrofális azóta, egyszer sem jött meg normális időben. A legrövidebb 19 napos volt, a leghosszabb 52. Most fogok újra dokihoz menni, hogy valamit kezdjünk ezzel. sok sikert!
2008. okt. 21. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
szia ! én májusban hagytam aba a diané 35-öt, azóta csak gyógyszerrel jön meg a menszim, nincs peteérésem, és nem jött össze a babó sem:-(remélem te szerencsésebb leszel!
2008. okt. 21. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már lassan két éve hagytam abba,sajnos azóta nem tudtam teherbeesni.De nem vagyunk 1formák.Ismerősöm abbahagyta a szedését és köv.hónapban teherbe esett.Neki szerencséje volt,nekem nem!!
2008. okt. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!