Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késett 4 napot, rettentő erős...

Késett 4 napot, rettentő erős görcseim vannak, a vérzés pedig élénk piros színű, az állaga nyálkás. Terhes lehetek vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk a babával, eddig sajnos eredmény nélkul.Most utoljára , késett 4- napot,megjott , rettento eros gorcseim vannak de maga a vérzés más,élénk piros színu, az állaga pedig -(1-napig tartott az egész)-nem is tudom, más, inkább ilyen nyálkás vlmi. Bocsi , hogy így részletezem de ez más..(most csak pecsételek) .Lehetséges, hogy vlmi bajom van , vagy estleg lehetséges , hogy sikerult? Ismerosek ezek a tunetek valakinek??Kiderult vlkinek, hogy babát vár ilyen tunetek mellett,kérlek írjatok...
2007. nov. 24. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem nem vagy terhes, hisz megjött és ugyebár annak a jele...
2007. nov. 25. 07:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát az erős görcs nem valami jó jel. Lehet hogy csak vastagabb volt a nyálkahártyád, azért késett, és nagyobb fájdalommal jár amíg kiürül. De az is benne lehet a pakliban, hogy terhes voltál és elment a baba! Főleg az élénk piros vér ami nem jó jel. Mindenképp menj orvoshoz, mert ha vetélésed volt, akkor lehet hogy szükséges lesz egy eü. kaparás! Irány az orvoshoz!!!!!!
2007. nov. 25. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is inkább vetélésre gyanakszom, menj minél hamarabb orvoshoz!
2007. nov. 25. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem íróval.

Rettenetes görcsökkel és vérzéssel vetélés jár(hat).

Vagy valamiért így jelentkezik a mensid!

Azonnal menj orvoshoz!

2007. nov. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!