14 napja késik! Szinte alig észrevehető nagyon halvány csík volt a 41-ik napon, nem is vagyok benne biztos. Ha terhes lennék nem kellene egyértelmű pozitívnak lennie ennyi késés után?
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt szintén 14 napot késett, de most semmi jele a mensinek. Fáj a derekam, és szurkál hol a jobb, hol a bal petefészkemnél,néha középen, és pici görcsölés minden nap. Melleim pár napig feszülnek,utána pár napig semmi. A mellbimbóim extra érzékenyek voltak a múlt héten, mostmár tűrhetőek...Párszor érzékeny voltam bizonyos szagokra,de más semmi különös. Mindjárt megjön érzés most is van, meg a múlt héten is pár napig. Terhes lehetek, vagy hormonzavar lehet? Tudom,nem vagytok jósok, de hátha valaki volt már hasonló cipőben. Előre is köszi!2008. okt. 21. 09:09
1/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak és most 11 hetes vagyok.:)
2/5 anonim válasza:
Szia!Én is voltam/vagyok.A tesztem nekem is halvány.Nekem már 54.napja késik.Ma töltöm be a 6.hetet.Mult héten voltam uh-n,és semmit se láttak,csak petezsákot.Ma megyek uh-ra.Szorítsatok nekem,légyszi!!!Most reggel teszteltél??Várj pár napot,erősebben fog látszani.A derékfájás,mellfeszülés,hasszurka nekem is volt.de már csökkent.
3/5 anonim válasza:
Lehet keson volt peteeresed es keson fogant a baba. Plusz minden terhesseg mas, minden noi szervezet mas, van akinel nagyobb utemben emelkedik a HCG, van akinel nem. Nogyogyaszomnak volt olyan paciense, akinek SOHA nem lett pozitiv a terhessegi tesztje, pedig terhes volt es meg is szuletett a baba egeszsegesen. :) Kivetelek mindig vannak, lehet nalad is hasonlo van. :)
4/5 anonim válasza:
Ha a teszt halványan is de pozitív, érdemes hinni neki, mert a tesztek pozitív eredménynél nagyon ritkán adnak fals eredményt. Általában az szokott előfordulni, hogy koraterhességnél adhat negatív eredményt és csak később ad pozitívat. Bizony lehet hogy babás vagy!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem Baby rapid HCG teszttel,ami 25-ös érzékenységű és egyértelmű negatív lett :((
2008. okt. 22. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!