11mm mehnyalkahartya de ultrahang semmit nem látott lehet még baba?
Ilyenkor még nem is láthat semmit. Esetleg pár nap múlva a méhnyálkahártyádban egy felritkulást.
Nekem 9 nappal a nemvárt után látták a petezsákot.
Nemvárt másnapján, erős pozitív teszttel voltam orvosnál receptért, csak megemlítettem neki a tesztet, de mondta nem ultrahangoz meg, nincs értelme, úgysem lát semmit, a kismama meg csak megijed, ha nem találnak semmit, közben meg csak korai.
Most az h 11mm, nem jelent semmit. Nekem annyi volt es ott a baba, de igazából az tenyleg kicsit keves volt. Kaptam progeszteront az elején. Nekem sem látszott semmi uh-n bar en akkor vtam amikor mar kimaradt 6napja a mensim.
Nekem tüneteim nem voltak. Se szagerzekenyseg se semmi csak nem jott meg. Viszont pozitív volt a teszt mar elso kimaradt napon.
Szerintem várj es mondjuk aznap vagy másnap csinálj tesztet, amikor meg kellene jönnie. (már ha nem jon meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!