Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a tesztemet?...

Megneznetek a tesztemet? Főként a korai tesztelők!

Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 12:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Facelle, Clearblue, Predictor Early
2017. szept. 20. 13:25
 22/41 A kérdező kommentje:

Ma reggel csinaltam facelle tesztet. Nem reggeli elso pisibol.Holnapra nem varom!

[link]

2017. szept. 26. 08:55
 23/41 anonim ***** válasza:
Szia! Latom a csíkot vmennyire. Ha elsőből csinalod biztos sokkal erősebb. de sztem pozitiv :)
2017. szept. 26. 17:49
 24/41 A kérdező kommentje:

Itt a ma hajnali, szerintem ez mar szebb!

[link]

2017. szept. 27. 08:44
 25/41 anonim ***** válasza:

Raknál fel száradás utáni képet is? Nem akarlak elszomorítani, de azért 19-e óta már jóval erősebbnek kéne lennie! Úgy vettem észre, a facelle elvesztette a megbízhatóságát. Nekem is halvány pozi volt időn belül pár napja, másnap nega, előtte héten ugyan ez volt. Közben meg is jött, csak kevesebb volt mennyiségre. Drukkolok, hogy neked baba legyen.

Ma ismétlek még egy utolsót én is!

2017. szept. 27. 08:54
 26/41 A kérdező kommentje:
Szerintem 19en az a teszt lehetett hibas vagy nem tudom.. de ha hazaerek rakok fel kepet
2017. szept. 27. 08:57
 27/41 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked, várom a képet! Nekem ilyen volt. Ez a mensi előtti,másnap negativ volt teljesen : [link] Időn belüli kép.

A vérezgetés utáni ettől erősebb volt,másnap pedig szintén semmi. Ez 3 napja volt, nemsokára tesztelek még egyet.

2017. szept. 27. 09:04
 28/41 A kérdező kommentje:

Neked milyen volt szaradas utan? Varom a mai teszted eredmenyet :)

En bizom benne hogy nem csap be...

2017. szept. 27. 09:04
 29/41 anonim ***** válasza:
Halványabb volt száradás után valamivel. Hát már aggódom nagyon, komolyan az is megfordult a fejemben, hogy valami daganat okozza. 3 gyerekem van, ilyen teszteknél tutira tudtam r, h baba lesz, igazam is volt. De most?! Már tiszta ideg vagyok. Remélem neked baba lesz!
2017. szept. 27. 09:07
 30/41 A kérdező kommentje:
Pedig ez egesz szep! Digitalissal nem probaltad? En is azon gondolkodom hogy akkor nem vol a kerdes. Kivancsi leszek a tiedre, mert sokhelyen olvasom hogy van akinek kozben par napra meg is jon de attol meg babas!
2017. szept. 27. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!