Megneznetek a tesztemet? Főként a korai tesztelők!
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 12:45
11/41 anonim válasza:
Szia! Nekem is még sok napom van nemvártig, ma teszteltem enyém is ilyen lett. Pár napot várok majd ismét tesztelek. Remélem pozitív lesz! :) Megy a drukk!
12/41 A kérdező kommentje:
Koszonom :) nagyon szeretnem, de nem akarom magam beleelni. Maskor mindig egyertelmu negativ tesztjeim voltak. Soha nem lattam meg szaradasi csikot vagy egyebet. Bizom benne en is :) mast nem tehetek. Minden reggel ismetlem ezutan. Bar ez nem is reggeli elso volt!
2017. szept. 19. 16:40
13/41 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem totál negatív, ahogy az első válaszoló írta.
14/41 Norman Bates válasza:
Ebbol meg barmi lehet, drukkolok.
Tuneteket meg hiaba keresel, ilyenkor olyan alacsony a hcg, hogy meg nem general tuneteket.
Hanyinger, faradtsag etc. 6. Het korul lesz.
A kimaradt mensi es a + teszt a lenyeg.
Remelem osszejon neked, de tenyleg ne keress tuneteket, mert ha megsem + akkor nagyobb lesz a csalodas.
15/41 anonim válasza:
vegyél egy tizes erzekenysegut, pl predictor early, az már erősebben mutatná.
16/41 A kérdező kommentje:
Igen persze tudom azt hogy ezek a tunetek bizony mastol is lehetnek :) de azt biztosan erzem hogy valami valtozik, es nagyon remelem a legjobbakat!
2017. szept. 19. 21:31
17/41 A kérdező kommentje:
Predictor helyett mi van meg 10es erzekenysegu? Ilyen nem lattam a rossmanban.. esetleg gyogyszertarban?
2017. szept. 19. 21:34
18/41 anonim válasza:
van pedig a rossmannban, dmben predictor early, rózsaszín dobozos. én csak ezt az egyet ismerem ami tizes, netről amiket lehet rendelni azokban nem bizok.
19/41 anonim válasza:
A facelle nagyon érzékeny! Azt próbáld ki! Ha ez pozi, akkor az már tuti erősebb lesz! ;) Drukk! :)
20/41 anonim válasza:
Száradási is lehet. Teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!