Kik vannak jelenleg ugyanebben a helyzetben? Nincs semmi semmi gátja a baba megfoganásának, talán csak annyi, hogy páromnak feljebb kell tornászni a spermaszámát. Úgyhogy most várunk.
Már 4 éve nem védekezünk. Ez azért ijesztő. Már 30 vagyok.
Októberben kell visszamennünk a kórházba és ha addig nem sikerül spontán a baba valószínű inszemináció lesz. :S
Nem vagyok görcsös csak néha-néha jön rám a sírhatnék ,hogy miért nem sikeült eddig és vajon sikerülni fog e. Bár pozitív vagyok mégis olykor-olykor elgyengülök és kétségeim támadnak. Ki van még ilyen helyzetben? Esetleg van aki kb ugyanebben a cipőben járt és végre sikerült a baba? A hozzászólásokat előre is köszönöm.
Nagyon szorítok érted,hogy ne jöjjön meg. :)
Aztán írd meg mi a következő lépés nálatok.
Szia! Tegnap öt nap késés után megjött. Pedig nem szokott késni egy napot sem. Nem tudom ez mitől volt.
Most úgy döntöttünk, hogy ebben az egy hónapban rástartolunk. Mi még nem alkalmaztunk semmilyen praktikát. Most hőmérőzni fogok, két naponta szeretkezünk, rendeltem ovu teszteket a netről, szedjük a vitaminokat... Hátha egy kicsit növeljük az esélyeinket... Ti próbáltatok már ilyesmit?
Szia ! Ez az, új hónap újabb remény :)
Mi is volt hogy nekiálltunk kétnaponta, egy hónapot sem tudtunk végig vinni mert nekem akkor folytonos gyulladásaim voltak.
Most ,hogy páromnak rossz eremdénye volt háromnaponta esünk egymásnak :) De azért sem reménykedem nagyon mostanság mert gyúlnie kell a katonáinak.
Én két hónap folyamán hőmérőztem de akkor nagyon bekattantam,mivel minden reggel mérni kell és már előre idegeskedtem na fennmarad a hőm vagy sem. Abbahagytam. Azoknak jó akik nem tudják mikor van pontosan pé vagy össze-vissza ciklusuk van. Én mindig érzem a pé-t.
Vitaminokat már régóta szedjük. Most párom MACA VIBE kapuszlát szed ,hogy erősödjön a hadsereg.
Na és csinálom a kriston intim tornát. Ez is nagyon jó. Ezt csak ajánlani tudom,mert ezt minden nőnek kellene csinálnia mindegy hogy babát akar vagy sem vagy szülés előtt áll . Akik kismamaként is csinálták sokkal könnyebb szülésük volt. És utána minden rugalmas marad odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!