Szia!
Ovu után 14 nap teszt ha negatív akkor hagyd abba
Véletlenul elneztem es ide irom a leirast :)
Szoval...Utrogestant kaptam progi potlasra...a dokim azt mondta szedjem ha elmaradt a menzim is hatha lehet belole meg baba ..
Utoljara augusztus 20-an volt menzim...ezen a hetvegen kellett volna megjonnie;mert pontos 28 napos ciklusaim vannak...de meg nem jott meg.Csinaltam penteken es szonbaton is tesztet de sajnos negativ lett...
Pedig voltak tuneteim...ami miatt beagyazodasra gondoltam...de ezek szerint megsem...
Most mikor hagyjam abba az Utrot hogy jojjon meg a menzim ?vagy meg szedjem hatha megis sikerul a baba ?
Én inszemnél szedtem progi potlót.inszem után 14 napra teszteltem.Negatív lett így abba hagytam .3 -4 napra meg is jött.
Amíg szeded nem fog megjönni.
Orvos tudná megmondani szedd e tovább negatív teszt után
Nekem azt mondta a doki, h ha 2 nappal a keses utan is negatív a teszt akkor valszleg nincs baba es abba lehet hagyni. (16 nappal az ovu utan)
Amikor terhes lettem pont elfogyott es eppen nem is tudtam feliratni. (unnep volt)
Egy kb. Masfel hetet nem szedtem, de ennek ellenére nekem megmaradt a baba, igaz kb 6, 6,5 hetesen mar kaptam ujra, biztos ami biztos
Nem tudom neked mennyire kevés, nekem kb. 7 volt 20.cn.-on. (azért az nemsok, ha nem lett vna uh is a verveteles honapban, lehet azt mondja a doki rá, h ovu se volt..) lényeg,h végül nekem minden szuper jol alakult, egy szemet (azt a huvelygyöngy szerut)kellett "szednem" (hasznalnom) 12.hetig mert tok jol.reagalt a szervezetem a babara. (doki mondta igy)
Most vagyok 39hetes, szóval ha abbahagyod akkor sincs kőbe vésve, hogy a baba nem marad meg ha van.
Hja meg ha nagyon biztosra akarsz menni kérj hcg vervizsgalatot..
Biztos 2-án volt ovud??
Volt ciklus követés?
Esetleg tesztelj holnap reggel vagy menj vérvételre.
Még mindig nem jött meg...teszteltem Sure Check teszttel es tovabbra is negativ...Utrogestant mar nem szedem hetfő óta...napok óta mindjart megjon erzesem van és szurkal feszul a hasam...szurkal neha a petefeszkem...es egyszer egyszer rózsaszin pecsételésem van,ami nem vér konkretan és csak nagyon minimalis...
Mostmar nem tudom mi van...ugy remenykedtem pedig :(
Az ovum nem biztos hogy közepidoben volt,mert nem csinaltam ovu tesztet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!