Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon Fontos! Mikor hagyjam...

Nagyon Fontos! Mikor hagyjam abba az Utrogestan kúpot?

Figyelt kérdés
Egy hete volt inszemináciom,a nemvárt napján ha nem jön meg a menzeszem akkor még hány napig használjam?12-én egy hét mulva kell megjönnie,az ugy jo ha 14-én használom utoljára?Akkor már ki kéne mutatnia a tesztnek ha sikerült?Köszi
2011. dec. 5. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha sikerült teherbe esned akkor a 12.hétig. Nekem addig kellett. Bár nem lombikos voltam,de addig kellett.
2011. dec. 5. 09:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.azt tudom hogyha pozitiv akkor kell tovább szedni.Az érdekelne hogy a ciklusnapom 30-ik napjáig használom az jo?
2011. dec. 5. 09:45
 3/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha negatív leaz a teszt, de nincs vérzés, akkor menj el egy HCG vérvételre. Bár én teszteredménytől függetlenül mindig mentem, mert a vérvétel sokkal biztosabb.

Ha biztosan nem sikerült, akkor nyugodtan abbahagyhatod azonnal, nem kell várni semmire. De tényleg biztosnak kell lenni abban, hogy nem sikerült.

2011. dec. 5. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. dec. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!