Ha rövid luteálisra progipótlást csinálok, mégsem lesz tőle hosszabb a luteális, és megjön a havi, lehet, h nem progihiány van? Mi más lehet? V attól még progipótlás mellett is megjöhet?
Mit értesz rövid alatt?
12-16 nap normális, de a 11 nap is még annak tekinthető. Az az alattival viszont orvoshoz kell fordulni. Azt tudom, hogy a mensi előtti barnázás nagy valószínűséggel utalhat progeszteron hiányra.
Hat ezt mar endokrinologussal kell megbeszelni. Nogyogyaszok nem ertenek ehhez eléggé a hormonokhoz.
Lehet h nincs pl normalis peteeresed
nem értem. progipótlással nem jöhet meg előbb, hiszen addig pótlod, amíg szükséges. ha kell, 12 napig szeded, rá 2 napra megjön, megvan a 14 nap.
amíg szeded a progeszteront, nem jöhet meg. ha mégis, akkor nagy baj van, irány az orvos.
5# nalad lehet h igy van.
De pl en nalam , ugyanugy megjott ..ha nem voltam terhes , hiaba szedtem. Egy napot se tolt rajta.. amikor terhes voltam, nem jott meg, mar sejtettem h van baba!
6 honapig kellett szednem tuszorepedes utáni első naptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!