Kétségbeestem? Van aggódni valóm, vagy nincsen?
Eddig minden hónapban megjött a menszeszem, a ciklusaim kb. 30-34 naposak voltak. A menszi mindig normális volt, nem volt gyenge, se túl erős, normálisan megvolt 5-6 napig. Se barnázás, semmi. Elkezdtük a babaprojektet, elkezdtem szedni a folsavat is.
Most 43 napra jött meg és nagyon gyenge még mindig a menszeszem!
Nem csinálok semmit másképp, mint eddig! Miért lehet ez? Jövő héten megyek a nőgyógyászhoz. Addig is, járt még valaki így?
Nem elég, hogy késett, de még gyenge is! :( Ja, és nem hiszem, hogy terhes lennék, mert a hőm leesett a menszesz napján 36,8-ról 36,2-re. Azóta is csak 36,5-7.
Van aggódni valóm, vagy ez előfordul időnként, tehát általános eset?
Köszi a választ. Pirosom van, és a hőm sem kúszott vissza annyira, ezért sem gondolok babára.
A görbémet nem tudom becsatolni, mert a melóhelyen le van tiltva pár oldal, köztük a fontosabbak is. :(
Akkor nem vészes, ha most kevesebb, ugye? Csak megszoktam, hogy több szokott lenni. És picit megijedtem, mert már mindent összeolvastam a múlt héten. Azóta nem is olvasok utána semminek sem. Csak ez zavar. :(
Köszönöm. Akkor másnak is felborította a ciklusát, nem csak nekem. :(
Egyetértek az utolsóval: az idő meg csak megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!