3 hónapja szültem. Félek, hogy terhes vagyok újra. A teszten 1 sötét és egy nagyon halvány csík van, ez terhesség vagy csak az előző terhességem miatt lehetett bennem a hcg hormon és azért van a halvány csík?
Igen, ahogy én is leírtam, hogy az én hibám!
Köszönöm a válaszod de nem ez volt a kérdés!
Csajok! Megcsináltam a tesztet és negatív lett. Egyértelmű negatív!
Talán megúsztam!
Azért én a helyedben ellőnék még egy tesztet pár nap múlva.
Hát én teljes mértékben megértem az aggodalmadat, bár nekem még csak két hónapos a kislányom. A rémálmom, hogy hamarabb jön a kistesó, mint kellene.
Tanulj az ijedtségedből, és védekezzetek.
Csodálkoztam is, hogy ilyen hamar teherbe estél. Még ma reggel is ezen gondolkoztam.
Örülök!
Mióta megszületett a lányom szinte minden hónapban veszek egy tesztet, pedig gumival védekezünk, de mindig félek.
Gyógyszert kellene szednem, de nagyon idegenkedek tőle, és a nőgyógyászhoz sem akaródzik visszamenni.
Jó babázást neked!!!
Köszi szépen! :-)) Én sem akarom a gyógyszert és a spirál sem a kedvencem. De a gumi és a megszakítás rizikós.
Állítólag van egy injekció ami 3 hónapos védelmet ad. De annál meg sok a hormon, elmarad tőle a menstruáció.
Majd a nődokimmal kitalálunk valamit.
Még egyszer köszi! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!