Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az LH értékem nagyon...

Ha az LH értékem nagyon magas, az PCO-ra utal? Mik a tünetei, és hogyan kezelhető?

Figyelt kérdés

Mennyi az esélyem,hogy PCO-val teherbe essek?

Észre kell vegyék hüvelyi uh-n a PCO-t?

2008. okt. 20. 20:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Köszi,köszike mindenkinek a segítőkész válaszokat..:(
2008. okt. 21. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is pco-s vagyok. Az LH értékhez nem értek, de azt tudom,hogy a pco egyik tünete a nem rendszeres menstruáció. A pattanásos bőr is egy tünet, de a hüvelyi uh-on észre veszik.

Kaphatsz rá gyógyszert, ami ugyan tüneti kezelés ,de az én dokim utána jár, hogy mi az oka a pcomnak.

Jó esélyed van teherbeesni.

2008. okt. 21. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
szia! szegény, biztos nem volt pcos aki tegnap válaszolt volna. én os pcos vagyok. hüvelyi uh-on észreveszik a pcot, meg a vérképből is ami hormonlabor kell hogy legyen. rendszertelen a menszesz, nekem nincs is gyógyszer nélkül, magas inzulinszint, ami nekem nincs, de ez jellemző. pattanásos bőr, szőrzet erősödés, hajhullás. ezek a tünetek, ja és a legfontosabb, hogy nincs peteérés, és a teherbeesés esélye? nem valami sok beavatkozás nélkül.nekem eddig nem jött még össze:-((de sok sikert neked!és fel a fejjel!
2008. okt. 21. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
első válaszoló: tudod már mi az oka a te pcodnak? mert én nem vagyok elhízva, jó a cukor és inzulineredményem, tehát tanácstalan vagyok.
2008. okt. 21. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
második válaszoló vagyok. elfelejtettem mondani, hogy ha magas az inzulinszinted, metforminnal rendezhető, de a pco nem gyógyítható. petesejtérésre clostilbegitet adnak. én 3 hónapot kaptam clostival, és ha nem esek teherbe, akkor laparaszkópiára küldenek, de az is 1 évig ad lehetőséget a babára. sajna, é teljesen el vagyok keseredve, mert félek és nem látom az esélyeimet.
2008. okt. 21. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. Én sem vagyok elhízva, a véreredményem jövő héten hétfőn lesz meg. azt tudom, hogy a pajzsmirigyemmel nincs gond. A többi hétfőn kiderül. Írok ha gondolod!
2008. okt. 21. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Tehát a lényeg,hogy kezeléssel lehet teherbeesni,még ha nehezebben is..

Egyébként a tünetek egyeznek,mert rendszertelen a menszim,mostanában meg előjöttek a pattanások is,és majdnem egy éve próbálkozunk hiába a babával:(

Akkor már csak arra válaszoljon valaki,hogy hüvelyi uh-n MIÉRT NEM láttak semmit??

2008. okt. 21. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem most esik le,hogy nekem hasi uh-on vették észre a PCO-t. A ciklusod egy meghatározott napján kell menni, legalábbis nekem így volt. Hátha nem pco-d van!
2008. okt. 22. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia. Én is pcos vagyok. Rendszertelen a menzim és a hajam is hullik. De más bajom nincs. Nekem is hüvelyi uh-val vették észre hogy mi a helyzet. A 3. doki!!!

Esély van a babára, csak kicsi. Sajnos. Az orvosok tudnak adni gyógyszert ami a peteérést segíti, de a pcoval (ha jól tudom) az a baj hogy van peteérés csak nem reped meg és a megérett petesejt betokosodik ami ciszta "lesz".

Mi is babát szeretnénk és jövöhéten megyek vissza a dokimhoz a vérvétel (amit a ciklus 3.napján csinálnak) eredményével.

Drukkolok hogy Nálad ne pco legyen!

2008. okt. 25. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!