Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hónapot kell várnom, de mit...

3 hónapot kell várnom, de mit csináljak, hogy kibírjam?

Figyelt kérdés
Júniusban kezdtünk próbálkozni, augusztusban már terhes is lettem, de sajnos 6 hetesen kaptam egy jó kis vírust lázzal, meg mindennel, és elvetéltem. Ma voltam kontrollon a dokinál, szerencsére műtétre nincs szükség. Az elmúlt napokban azzal vigasztaltam magam, hogy ha nem kell műteni, akkor majd várni sem kell a következővel. Erre a doki ma azt mondta, hogy 3 hónapig várjunk. Mióta hazaértem, csak zokogok. Nagyon szeretnék már babázni, 3 hónap egy örökkévalóság. És ki tudja mikor jön össze újra... Mit csináljak, hogy kibírjam? Pillanatnyilag elképzelni sem tudom...

2017. szept. 13. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Kerdezo. Nalad se lehet minden rendben. Harom honap nem a vilag. Ez a honnan jottel min mentel keresztul... Tipic tiniszoveg... Harom honapig akkor mondjuk felkeszulhetsz a terhessegre. Tobbek kozott.
2017. szept. 14. 10:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulat nélkül, de valóban furcsa olvasni, hogy "mennyi mindenen mentél keresztül". Júniusban kezdtétek, augusztusban terhes lennél, mondhatni azonnal. Ez semmi ahhoz képest, hogy másoknak egy év, vagy még hosszabb idő alatt sem jön össze úgy, hogy elvileg semmi gond - a tortúrákról nem is beszélve, míg aztán kiderítik, hogy ja mégis lesz gond.

Részvétem a vetélésed miatt, és kívánom, hogy a fent írtakat sose kelljen átélned!

Három hónap egy pillanat alatt el fog szállni. Pont ideális idő, hogy felkészülj, utánanézz mindennek, ami érdekelhet.

2017. szept. 14. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Először is nyugodj meg, mert ez az állapot nem tesz jót, csak hátráltat a regenerálódásban is...

Én 2015 január 22-én szültem meg a kisfiamat, halva. 24 hetes volt. Nekünk hat hónapot kellett várni, de igazából annyira megviselt a szülés körüli katasztrófa, hogy csak most kezdtünk el ismét próbálkozni. A legfontodabb, hogy próbáld meg lelkileg is lezárni ami veled történt. A dokik ilyenkor nem csak a fizikai felépülés miatt szabnak ki határokat. Legalábbis az én orvosom nekem ezt mondta. Kitartást. Hidd el nálunk is megtörténik egyszer a csoda! Szeretettel ölellek így ismeretlenül is!

2017. szept. 14. 12:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Valóban nem írtam elég információt, emiatt úgy tűnhet, hogy "hisztizek". De az igazság az, hogy évekig nem is próbálkozhattam, mert egy tinikori betegség miatt másfél évig gyógyszert kellett szednem, majd az orvosom azt tanácsolta, hogy várjak még néhány évig a teherbeeséssel, mert meg kell erősödnöm. Mire letelt az "előírt" néhány év, szétmentünk az akkori élettársammal (9 év után), amit nyilván nem bánok, mert a mostani apa-jelölt már a férjem. Vele is évek óta tervezzük már a babát, de mindig volt valami, ami miatt nem vállalhattuk be. Most, hogy végre bevállaltuk, sikerült is, aztán ez történik... Szerintem aki nem ment még át ezen, el sem tudja képzelni, hogy mennyire fájdalmas egy meg nem született gyermek elvesztése, még akkor is ha csak néhány hetes volt...
2017. szept. 14. 15:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Borzalmas még olvasni is, ami veletek történt... Részvétem a babád miatt :( Neked mi segített feldolgozni? És mit tettél, hogy lefoglald magad?
2017. szept. 14. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint számoltam vissza a napokat,hogy mikor próbálhatjuk újra.Semmivel sem tudtam elterelni a gondolataimat...Szóval kitartás!
2017. szept. 14. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Pszichológushoz jártam, aztán szülés után két hónappal belevetettem magam a munkába! Én nagyon sokat beszéltem a velünk történtekről, és próbáltam megértetni a körülöttem lévő emberekkel, hogy miért esik nekem rosszul, mikor kerülik ezt a témát. Voltak olyan "barátok" akik elpártoltak mellőlünk, mert nem tudtak mit mondani. Igazából nem kell ilyenkor semmit sem mondani, mert a hallgatás a legnagyobb segítség ilyenkor!

Én megértelek és tudom, hogy nagyon rossz, de valahogy muszáj lesz egy kicsit elterelni a gondolataidat, mert a várakozásba bele lehet bolondulni....

Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy sokat beszélünk a történtekről, és megpróbáljuk nélküle is teljesen élni az életünket. Sokat kirándultunk, eljártunk a baráti összejövetelekre... megtanultam dekupázsolni, rengeteget fotóztam... egyszerűen megpróbáltam magam jól érezni. Ami persze nem mindig sikerült, de erőltetni kell!

Sok erőt kívánok neked/nektek (mert ez nem könnyű a férfiaknak sem, csak ők olyan kis hősök....) bár az én férjem jó sokat sírt... tehetetlen volt és lelkileg ő is üres...

Hidd el, hamar el fog telni ez a három hónap..nekem már 31 hónap telt el pikk-pakk!

2017. szept. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!