2016 05.27-re van kiírva a párom szülésre.2015. 08.27-re jön ki ha vissza megyünk 9 hónapot. Én 2015. 08.29 és 30-án voltam a párommal mennyire valószínű tőlem esett teherbe?
Teljes pontossággal nem lehet meghatározni a fogantatás időpontját, és mivel nem óraműpontos egy terhesség sem, egyáltalán nem azt jelenti ez az időpont, hogy a kedves párod 8.27-én esett teherbe... főleg, nem hogy a terhességet az utolsó mensi első napjával számítják ami ugye egyébként is lehetetlen, hiszen mensi után kb 2 héttel lesz termékeny egy nő... tehát adj hozzá nyugodtan még 10-14 napot és kb akkor lehettetek együtt. tehát olyan 9. hó 10-20 között lehetett a megtermékenyítés.... szóval ne azt kersed, hogy csalt meg a párod, hanem örülj a picinek :)
Sok boldogságot.
Nem 9 hónapot kell visszaszámolni, hanem 40 hetet, akkor megkapod az utolsó menstruációt, ami 2015.08.21. És ehhez hozzá kell adni kb. 2 hetet a peteérésig, ami 09.04. És mivel ez nem matek, hanem biológia, és ráadásul a hímivarsejtek napokig eléldegélnek még odabent, igen, szerintem te vagy az apa.
Sok boldogságot! :)
És mindegy az is hogy hànyszor kérdezed meg ugyanazt kapod vàlasznak. Esélyes,de ha megcsalt csinàltass apasàgi tesztet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És mindegy az is hogy hànyszor kérdezed meg ugyanazt kapod vàlasznak. Esélyes,de ha megcsalt csinàltass apasàgi tesztet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
nem így van :D
a terhességet az utolsó menstruációtól számoljuk, ami után van csak a peteérés amikor is teherbe tud esni.
ez mondjuk bármikor lehet a ciklusban, de ugye tankönyv szerint középidőben van, tehát 2 héttel azután amikortól számoljuk a terhességet. mondjuk ezzel még lehet kavarni, hiszen 3-5 napig is életképes lehet a spermium, szóval olyan 8hónap 1-2-3 hetet számolj vissza...
40 hetet kell visszaszamolni es onnantol kb 14 napot kell hozzaadni az ovulacio (fogantatas) idopontjahoz...szoval ahogy elottem is irhak nem jol szamolsz...es az sem mindegy az ovulacio meghatarozasakor hogy a parodnak milyen hosszuak/rendseresek e a ciklusai.
betettem egy kalkulatorba, atagos 28 napos ciklusokkal ugusztus 20 korul verezhetett utoljara es ez esetben kb szept 2-3 korul fogant a baba...tekintettel arra hogy a sperma 3 napig is eletkepes lehet siman lehetsz te az apa....ha azon a heten nem volt egyutt massal akkor biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!