Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A héten kéne megjönnie,...

A héten kéne megjönnie, tegnap történt egy baleset, és nem védekeztünk. De nem vagyunk benne 100% ig biztosak hogy sikerült a fiúnak időben kivenni. Nem nagy valószínű hogy teherbe eshetek vagy inkább vegyünk esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Legutoljára dec.24-én jött meg. Milyen mellékhatásai lennének a tablettának?

2016. jan. 18. 22:04
 1/5 anonim válasza:
50%
ne aggódj, csak beteljesül a női princípiumod...
2016. jan. 18. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az nem baleset hogy nem védekeztetek. Ez szándékosság. A baleset ha kiszakad az óvszer vagy kihányod a tablettát. Ami ti csináltatok az szimpla felelőtlenség. És mivel van spontán peteérés is én íratnék esemény utánit. De persze csak akkor ha nem történik újabb "baleset" és nem felejted el bevenni.
2016. jan. 18. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem arra írtam a balesetet, hogy nem védekeztünk. A mondatban ott az és. De köszönöm a választ :)
2016. jan. 18. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kevesebb gond a tabletta mellékhasás, mint egy terhsség.

Mindenképpen irass fel tablettát es szedd be elörás szerint.

2016. jan. 18. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igyis ugyis lehetsz terhes, ugyanis a megszakítás nem védekezés.
2016. jan. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!