Lehetek terhes? Gyors segítség!
A barátommal az utolsó egy hónapban 3× feküdtünk le, de mind a háromszor védekeztünk.
Anális szex során pedig belémélvezett és, pár óra múlva távozott az belőlem úgy h kifolyott és lehet h hüvelyem környékére is jutott.(kb ez 2-3hete volt,és netes oldalakon olyat is néztem h akár ettől is lehetek terhes?)
30napos a ciklusom(egyébként olvastam olyat h valakinek az első együttlétek után késik 1hetet is…de ez az egy hét számítható 30napos ciklusra?)és még csak 1napja késik de akkor is kezdek pánikolni,próbálom elenegedni de nem megy.
1hétig görcsölt a hasam, ma múlt el.Tegnap gyengének éreztem magam(sztem az a folytonos stressz miatt volt)Meg voltak egyéb tünetek amik akkor szoktak jelentkezni mielőtt megjön:fejfájás, mell érzékenység(de ahogy olvastam a terhesség tünetei is lehetnek).Ma pedig teszteltem de azzal is úgy vagyok hogy mivan ha rossz tesztet vettem.De amúgy ketőtt csináltam és mindkettő negatív lett(de lehet h elrontottam,mert nem csináltam még ilyet).Még reggeli vizletettel fogok holnap ketőt tesztelni aztán meglátjuk mi lesz.
Szval valaki tudna valami tanácsot,segítséget adni?
"Anális szex során pedig belémélvezett és, pár óra múlva távozott az belőlem úgy h kifolyott és lehet h hüvelyem környékére is jutott"
Mi távozott belőled pár óra múlva? És mi honnan hova folyt?
ha gumival csináltátok akkor hogyan került sperma a popódba?ezt magyarázd már el nekem
vagy volt gumi és akkor abban landol a cucc,vagy nem volt gumi és akkor elképzelhető hogy pár óra múlva még folyt ki belőled vmi,de kétlem amúgy h ennyitől terhes lennél
A sima szex gumival volt, az anális nem.
A harmadik teszt pedig negatív lett…de még mindig aggódok h meg-e fog jönni…
Szia!
KIZÁRT, hogy a leírt módon (az anális szex után kifolyt spermától) terhes legyél.
Az kevés, hogy a hüvelyedhez folyt, bele is kellett volna folynia a hüvelybe, majd fel a méhnyakon át a méhbe, majd a petevezetékbe.
Üdv; 41/F/orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!