Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így még lehetek terhes?

Így még lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Kb 2 hete lefeküdtem a barátommal,nem védekeztünk,de nem is élvezett el bennem.Elég kevés ideig volt bent,de persze tisztában vagyok vele,hogy az előváladéktól is lehet terhesnek lenni.Paráztam is rendesen,hogy most mi lesz,viszont ma,a 26.napon megjött.Eléggé erősen,kb 2 óránként cserélnem kell,pedig eddig elég rendszertelen volt,sokszor csak 2-3 havonta jött meg,most viszont ugye rendes időben.Szóval elég sok jön,élénk vörös színe van,mint szokott lenni.2 terhességi tesztet is vettem,az egyiket délután,a másikat reggel,első vizeletből csináltam meg.Mind a kettő full negatív lett.Tudom,szerintem hülye kérdés,sajnálom,de hihetetlenül ráparázok mindenre.A tesztet nem veszem 100 százalékosnak,hiszen még csak 2 hete volt,ezért egyet még kb 1 hét múlva csinálni fogok,de most ha rendesen erősen megjött,és most kicsit élénkebb,az nem a terhességre utal,ugye?Vagy az,hogy erősebb?Mert nekem mindig gyenge volt a menstruációm.

Kérlek normálisan válaszoljatok.

2017. szept. 9. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Nem is értem, ha valakinek megjön rendesen, sőt bőségesen a menstruációja, miért kell ezért terhességre gondolni. A terhesség első és legfontosabb gyanújele, ha nem jön meg. Tesztelgess, ha megnyugtat, de szerintem felesleges. Minden jót!
2017. szept. 9. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Ha megjott nem terhes.

Viszont ha csupasz farkat engedsz magadba, terhes lehetsz. Ha nem most, majd 3 honap mulva. Mire jo ez ?

Egy kis kanos tinifiu meg nem tudja meg kontrollalni magat, hogy mikor vegye ki.

Jarjatok ki a 8 osztalyt, utana raertek szexelni!

2017. szept. 9. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg 1000%, hogy nem vagy terhes! :) De inkább ne engedd gumi nélkül.
2017. szept. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!