Akinek középidő után fogant a baby, ott még volt egy menstruació?
Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 18:16
2/8 anonim válasza:
Nem volt, 20. ciklusnap korul fogant, de gyakran volt eleve hosszabb ciklusom.
3/8 anonim válasza:
Miért lenne?
Eleve csak a 28 napos tankönyvi ciklusnál van középidőben az ovu. Ha ettől eltér a ciklushossz, akkor nem.
4/8 anonim válasza:
Nem, már nem volt, de a nemvárt napján volt kis pecsételés, akkor ágyazódott be.
5/8 anonim válasza:
Nekem is a nemvárt napján és az utána következő napon volt egy minimális pecsételés, kb. annyi, hogy törlésként picit véres volt a wc papír.
6/8 A kérdező kommentje:
Sokat olvastam olyat, hogy menszesz elott 3-4 nappal fogant a gyerkőc. De olyankor mikor agyazodik be? Vagy akkor még meg jön?🤔
2017. szept. 11. 21:14
7/8 anonim válasza:
Középidő után fogant, és nem volt még egy menstruáció.
8/8 anonim válasza:
Nalunk 2-3 nappal elotte fogant,nem tudom mikor agyazodott be,de mar nem jött meg...se pecseteles,se semmi nem volt..igazabol elég zűrös hetem volt,még örültem is,hogy késik par napot..eszembe nem jutott,hogy terhes lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!