Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek középidő után fogant a...

Akinek középidő után fogant a baby, ott még volt egy menstruació?

Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Mi az a baby?
2017. szept. 11. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, 20. ciklusnap korul fogant, de gyakran volt eleve hosszabb ciklusom.
2017. szept. 11. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne?

Eleve csak a 28 napos tankönyvi ciklusnál van középidőben az ovu. Ha ettől eltér a ciklushossz, akkor nem.

2017. szept. 11. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, már nem volt, de a nemvárt napján volt kis pecsételés, akkor ágyazódott be.
2017. szept. 11. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a nemvárt napján és az utána következő napon volt egy minimális pecsételés, kb. annyi, hogy törlésként picit véres volt a wc papír.
2017. szept. 11. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokat olvastam olyat, hogy menszesz elott 3-4 nappal fogant a gyerkőc. De olyankor mikor agyazodik be? Vagy akkor még meg jön?🤔
2017. szept. 11. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Középidő után fogant, és nem volt még egy menstruáció.
2017. szept. 12. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nalunk 2-3 nappal elotte fogant,nem tudom mikor agyazodott be,de mar nem jött meg...se pecseteles,se semmi nem volt..igazabol elég zűrös hetem volt,még örültem is,hogy késik par napot..eszembe nem jutott,hogy terhes lehetek.
2017. szept. 12. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!