Úgy néz ki gombás fertőzésem lett viszont kedden csinálnák az átjárhatósági vizsgálatot. 😓 Meg fogják így csinálni?
Figyelt kérdés
Szóljak a dokinak hogy valami nem stimmel? Egyenlőre még csak ráutaló jelek vannak, de attól tartok, hogy csak idő kérdése hogy jobban belobbanjon a dolog. 😔2017. szept. 10. 23:05
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy szolj !!!!
Vagy azt akarod felvigye a fertozest, azt az eletben nem kezelik ki!
2/9 anonim válasza:
Hüvelyfertőzések esetén nem csinálják meg a vizsgálatot.
A kontrasztanyag amit a méh üregébe juttatnak jobb esetben (ha átjárható a petevezeték) a szabad hasüregbe kerül. Hashártya gyulladást is okozhat, ha oda mindenféle fertőzés feljut - az meg könnyen halálhoz vezethet.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom. Szerintem ez elég egyértelmű. De azt olvastam, hogy a beavatkozás előtt átfertőtlenítik a hüvelyt. Ez igaz lehet?
2017. szept. 11. 06:55
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Felhívom ma a kórházat hogy ilyenkor mi a teendő 😔
2017. szept. 11. 06:56
5/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam az ambulanciát. Azt mondták menjek be holnap, megvizsgál az orvos és eldönti, hogy mi legyen... :(
2017. szept. 11. 10:48
6/9 anonim válasza:
Átjárhatósági után mindig adnak antibiotikumot. Nekem mindig Dalacint adtak. A sima huvelyflora is el tudna fertozni odabent.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát megnézett a doki. Azt mondta elvégezhető a vizsgálat. Lefertőtlenítette a méhszájat... Szorítsatok 😉
2017. szept. 12. 07:32
8/9 anonim válasza:
Szuper. Szorítok.
Írj majd, hogy milyen volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Túl vagyok rajta. 😊 Szerencsére mindkét petevezeték átjárható. Kérdés, hogy akkor miért nem jön a baba...
Altatásban csinálták, így fájdalmat nem éreztem. Picit a hasam fájdogált utána, meg tegnap még eléggé véreztem, ma már minimális van csak.
Következő hónaptól próbálkozunk újra aztán meglátjuk! 😊
2017. szept. 13. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!