Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen mensesem van...

Rendszertelen mensesem van raalltunk a babara teszteltem halvany csik van rajta. Utolso mensi aug 5 volt most kesik van olyan h kesobb agyazodik be? Kepet hogy tudok feltolteni?

Figyelt kérdés

2017. szept. 8. 08:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mit varsz meg azonkivul hogy baba?
2017. szept. 9. 14:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem ?
2017. szept. 9. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Van egy pogitiv teszted. Egyenlo. Terhes vagy
2017. szept. 9. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy halvány az azt jelenti, hogy nincsen annyi hcg a szervezetedben, hogy erős csíkot adjon, de a tesztcsík a hcg-re reagál. Szóval ha erős a tesztcsík, ha halvány mindkettő azt jelenti, hogy kisbabát vársz:)! Gratulálok!
2017. szept. 9. 21:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma delutan csinaltam egy x epilt es negativ lett nagxon szomoru vagyok. Pedig ez pizinak tunt kivagyok teljesen
2017. szept. 9. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl híg volt a vizeleted. Reggel, elsőből csinálj egy újat.
2017. szept. 9. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindenkepp csinalok annyira felek hogy az is negativ lesz a ciklusom renszertelen juli 5 aztan aug 5 volt azt hittem beall de most kesik
2017. szept. 9. 22:04
 18/18 Irina87 válasza:
Szia mi lett az csináltál tesztet?Én ugyan ebben vagyis hasonló cipőben járok 1 hete pozitív teszt után negatív tesztek sorozata nem tudom mi történik 3 hete késik persze nagyon rendszertelen mensi mellett juli 20 án volt meg utoljára tüneteim először nagyon erősen voltak most elvétve.Dokinál multhét hétfőn voltam azt mondta egyenlőre nem érez semmit elküldött uh ra .Nekem mindig későn van peteérésm lehet ezért.Kíváncsi vagyok veled mi fog történi remélem nem az mint velem..Szurkolok.
2017. szept. 11. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!