Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík lenne?

Száradási csík lenne?

Figyelt kérdés

Ma reggel teszteltem,sajnos a kép nem adja vissza,mert élőben teljesen egyértelműen látszik,hogy van ott valami.Itt a képen meg nem igazán látom még én sem,de hátha valakinek jobb szeme van nálam :)Fogamzásgátlót szedek,tehát elvileg kizárt,de teszteltem mert fájnak a melleim,és szurkálgat a méhem,aluszékony vagyok...vasárnap vagy hétfőn lenne esedékes a mensi.

[link]

2017. szept. 7. 11:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁááá teljesen be vagyok zsongva :D Soha nem szerettem a bizonytalan helyzeteket...közbe meg ha terhes vagyok,félek,hogy baja lesz a gyógyszertől (hiába olvasom mindenhol azt hogy nem lesz...) nem tudom,ki bírom-e hogy holnap ne lőjjem el azt a tesztet,de szombaton már biztosabb eredményt mutat...hiába nem terveztük,és tudom,hogy csalódott leszek kicsit ha negatív lesz.De legyen ahogy lennie kell.A férjem nagyon akar még egy gyereket.Már hónapok óta.Én vaciláltam.De most már tudom,hogy nem kell,mert mélyen legbelül én is akarom!Még ha nega is lesz,legalább ráébresztett erre ;)
2017. szept. 7. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is ilyen volt. Szépen erősödött is. Múlt hét hétfőn digitális teszt 3+ mutatott. Esetleg egy digitálisat előhetsz akkor nem kell találgatni. Jövőhéten megyek orvoshoz. Remélem minden rendben odabent.
2017. szept. 7. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Mutatsz képet szétszedve is?
2017. szept. 7. 18:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Már nem tudom mert kidobtam.

De lehet holnap tesztelek...meglátom.Szétszedve még egyértelműbben ott volt a csík,de szürkés színűnek láttam,ezért nem vagyok biztos semmiben.A lányommal halványan de egyértelműen rózsaszínesen volt pozi,azonnal tudtam,hogy terhes vagyok.Meglátjuk.

2017. szept. 7. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Szia. Szerintem ez pozitív. :) Legyen úgy, ahogy szeretnéd. :)
2017. szept. 7. 21:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel is,de ez abszolút negatív lett.Szerintem csak száradási csík volt,és szürke színű.Most nincs még olyan sem a teszten.
2017. szept. 8. 08:12
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Azért ha nem jönne meg pár nap múlva tesztelnék.
2017. szept. 8. 08:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Vasárnap vagy hétfőn esedékes,ha nem jönne meg akkor persze mindenképpen.
2017. szept. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!