Száradási csík lenne?
Ma reggel teszteltem,sajnos a kép nem adja vissza,mert élőben teljesen egyértelműen látszik,hogy van ott valami.Itt a képen meg nem igazán látom még én sem,de hátha valakinek jobb szeme van nálam :)Fogamzásgátlót szedek,tehát elvileg kizárt,de teszteltem mert fájnak a melleim,és szurkálgat a méhem,aluszékony vagyok...vasárnap vagy hétfőn lenne esedékes a mensi.
Köszi a válaszokat.Szombaton ellövök még egy tesztet ha terhes vagyok akkor szerintem már egyértelműen mutatnia kellene.Azért vagyok bizonytalan,mert 5-kor felkeltem,rápisiltem,rápillantottam,negatív (nem vártam ki az 5 percet mert a lányommal azonnal kijött) majd mentem a dolgomra.Fél órával később már ott volt a csík,de hogy időn belül vagy kívül jött ki,azt nem tudom.Én a feltöltött képen nem is látom a csíkot,de itt van most mellettem és ezen meg ott van a vonal.De hogy halvány rózsaszín vagy szürke azt nem tudom megmondani,mert halovány.Viszont ott van.
Az is érdekes lenne,hogy ha terhes vagyok akkor mégis hogy? Peteérésem volt bogyó mellett? Mert nem hagytam ki,nem ment a hasam,és még gyógyszert sem szedtem... szóval nagyon kíváncsi vagyok most már.
Eléggé pozitívnak tűnik!
Hogy hogyan, azt ki tudja?! Semelyik védekezés sem 100%-os! Örülnél neki amúgy?
Pedig ezen a képen tényleg nem is látszik úgy mint a valóságban csak az bosszant,hogy szerintem időn túl jött ki bár ebben sem vagyok biztos.Alig várom a szombatot.
Ha terhes vagyok,akkor megtartjuk természetesen és örülünk neki,még ha most nem is terveztünk babát,de szeretettel fogadnánk.Meglátjuk mi lesz,de azért írhattok még,az is aki nem lát semmit,mert már kezdem beleélni magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!