Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lenne kerdesem hogy aguszt...

Az lenne kerdesem hogy aguszt 1 en vokt utolso mensim most aguszt 29 kellet volna megjonnie de nem jott meg. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon faj fejem es gorcsolok terhest teszt negativ.
2017. szept. 4. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Akármitől lehet. Van, hogy minden ok nélkül csak úgy késik vagy akár ki is marad. De nyilván egészségügyi oka is lehet.

Az sem mindegy amúgy, hogy hány éves vagy, beállt, rendszeres ciklusod van-e. Védekezel-e vagy sem?

Ha továbbra sem jön meg, akkor pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha negatív, akkor gyakorlatilag a terhességet ki lehet zárni, ha a következő hónapban sem jön meg, akkor pedig fordulj orvoshoz!

2017. szept. 4. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Az időjárás is nagyon megkavarhatja odabenn a rendszert. Nekem tavaly ilyenkor 2 hetet késett, bár én reménykedtem, hogy baba van a dologban, nem volt, a hirtelen őszi időjárás babrált ki velem, de nem csak velem. Kolléganőim is erre panaszkodtak. Ha a tesztet 29-ke körül csináltad, ismételd meg a napokba, mert mikor babás lettem a nem várt napján negatívat egy hétre rá már pozitívat teszteltem.
2017. szept. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!